Duo häihin – Duo Veljekset

akustinen duo veljekset

Akustinen Duo Veljekset toimii sekä tunnelmanluojana että bileiden tanssittajana – tällä kokoonpanolla on kierretty monet yritystilaisuudet, häät, synttärit ja puutarhajuhlat! Valtava ja monipuolinen ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että uusimpia hit­tejä, ja biisilistamme kasvaa koko ajan.

Duo keikkailee sekä täysin akustisesti (lyhyemmät vedot), että äänentoiston kanssa, ja soitinvalinnat riippuu keikasta; perussetti on akustinen kitara sekä mandoliini + huuliharppu, mutta välillä sähköpiano/syntetisaattori kulkee myös mukana. Stomp box-jalkarummuilla saadaan kunnon bileetkin aikaiseksi tarpeen tullen. Molemmat soittajat ovat myös taitavia laulajia, eli 2-äänistä laulua kuulee takuuvarmasti!

 Pyydä tarjousta! Alta voit fiilistellä hieman miltä Veljekset kuulostaa livenä:

Meiltä saa myös muita kokoonpanoja! (klikkaa tästä lisäinfoa)

HP Siikasaari, bilebändi Brändi(=entinen Trademark) sekä Veljekset ovat vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

2020 Promokuvat

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997