Esiintyjä juhliin

Esiintyjä juhliin – Trubaduuri Hannu-Pekka Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko, joka on jo 10 vuoden ajan vastannut live-musiikin järjestämisestä erilaisiin tilaisuuksiin. Keikat vaihtelevat intiimeistä olohuone-esiintymisistä satojen ihmisten yritysjuhliin, ja kokoonpanot trubaduurista bilebändiin.

Laaja ja monipuolinen ohjelmisto (pop/rock/soul/iskelmä/jazz) sekä heittäytymiskyky mahdollistaa juuri oikeanlaisen tunnelman luomisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen; hyvä esiintyjä ottaa aina yleisön ja tapahtuman luonteen huomioon kappalevalinnoillaan ja vuorovaikutustaidoillaan.

Tarkasta kokoonpanovaihtoehdot!

Monipuolisuus, ammattimaisuus, nuorekkuus

HP on opiskellut musiikkia ja valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta sekä soittanut useissa kokoonpanoissa (mm. Boston Promenade Big Band, BananaBand ja Kaartin Soittokunta), pääinstrumentteinaan piano, kitara sekä laulu. Keikkojen lisäksi hän on toiminut studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Antti Railio, Nikke Ankara) ja säveltänyt monille Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Robin, Suvi Teräsniska jne).

Kokoonpanovaihtoehtoja

Viulistin, saksofonin ja/tai naissolistin liittäminen on myös mahdollista kaikkiin kokoonpanoihimme – kysy näistä lisää!

Lue lisää kokoonpanoista →

”H-P oli häissämme soittamassa, olimme erittäin tyytyväisiä ja myös vieraat kehuivat jälkeenpäin taitavaa esiintyjää! Kiitos :)” -Linda & Jussi

”Kiitos erinomaisesta yhteistyöstä työyhteisömme pikkujoulussa 2014 ja työporukan yhteisillä syntymäpäiväjuhlilla kesäkuussa 2015. Hieno bändi, joka osaa lukea yleisöään :)” -Heidi/OAJ

”Bilebändi Trademark oli viihdyttämässä meitä henkilökunnan kesäjuhlissa. Lyhyesti virsi kaunis; homma toimii ja vieraat viihtyy. Suosittelemme lämpimästi” -Vantaan Energia

Siirry tästä vieraskirjaan →

Videot (klikkaa!)

Ota yhteyttä!

Live-musiikki on onnistuessaan unohtumaton elämys, josta monet puhuvat vielä pitkään!

Lähetä viesti, johon henkilökohtaisesti HP vastaa. Hän hoitaa tilaisuuteen sopivan bändin & tekniikan, sekä tarvittavat käytännön järjestelyt.