Ammattilaisilla (erityisesti taitavilla sellaisilla) tulee tuplabuukkauksia kalenteriin väkisinkin. Välillä saattaa myös tulla viime hetken sairastapauksia, jolloin joudumme turvautumaan tuuraajiin; soittajan näkökulmasta on kuitenkin vain freesiä, jos ei joudu katselemaan täysin samoja naamoja lavalla viikosta toiseen, vaan pääsee välillä jammailemaan eri kavereiden kanssa – erityisesti kun kaverit sattuvat olemaan suomen lahjakkaimpia pelimanneja. Vaihtelu virkistää!

Kun buukkaamme keikan, niin lähtökohtaisesti keikalle tulevat promovideoilla esiintyvät kaverit, mutta tuuraajat ovat alalla enemmänkin sääntö kuin poikkeus; aktiivisesti yhdessä keikkailevaan soittajarinkiimme kuuluu n.15 pelimannia, ja porukkaan on valikoitunut vain kokeneita ja monipuolisia ammattimuusikoita, joilta hoituu soittamisen ja laulamisen lisäksi myös yleisön viihdyttäminen – käytännön syistä promovideoissamme esiintyvät aina vain”alkuperäisjäsenet”, mutta alta löydät myös muiden keikoilla usein esiintyvien muusikoiden esittelyt ääninäytteineen. 

trubaduuri ja pianisti

H-P Siikasaari

HP on Siikasaaren jazz-suvun nuorinta polvea, ja on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi, pääsoittimenaan piano. HP laulaa ja soittaa useita eri soittimia, ja tämän lisäksi hoitaa keikkamyynnin; trubaduurikeikkojen lisäksi kokemusta on kertynyt eri bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, & Jean S) jonka lisäksi HP on työskennellyt studio­muusikkona ja biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille.

HP:n laulua kuulee myös 2019-2020 kesäradiomainoksessa, joka on tullut varmasti monelle autoilijalle jo vähän liiankin tutuksi…

Siikasaari_2_astridmannerkoski0007 copy

Tuomas Viiliäinen

Tuomas AKA ”Jankkari” sai aikanaan lempinimen ”Young Diamond” koska soittaa virtuoosimaisesti oikeastaan mitä tahansa ja millä tahansa soittimella. Soittimien lisäksi Tuomas laulaa iskelmää sielukkaasti kuin Olavi Virta tai kasarirokkia korkealta ja kovaa kuin Brian Johnson! Tuomas on myös taitava tuottaja ja biisintekijä, tehnyt kappaleita eri artisteille (mm. costee sekä Sima) ja toimii ”Jankkari & Augüst”-, ”Destiny Ocean”- sekä ”Legioona” (rip) -bändien biisintekijänä, tuottajana sekä liidilaulajana, eli kokemusta on monenlaisesta!

ville

Ville Suorsa

Ville on Oulun lahja maailmalle ja Suomen nopeimpia kitaristeja! Ville hämmästyttää monipuolisuudellaan ja on valmistunut Metropolia AMK:n muusikkolinjalta – hevitausta on väkevä (mm. For The Imperium) mutta pehmeä poikabändisoundi lähtee myös kuin Bäkkäreiden levyltä vuodelta 1999!

satu lii

Satu Liimatta

Satu on heleä-ääninen solisti jonka bravuurina on vanhat iskelmät (mm. Laila Kinnunen-tribuuttikonsertti 2018-2019) sekä bossa nova-rytmit. Satu on valmistunut Metropolia AMK:sta laulunopettajaksi, ja hänet saa liitettyä kaikkiin kokoonpanoihimme pystysolistiksi. Satu on julkaissut myös omaa musiikkia Satu Lii-artistinimellä – debyyttilevy löytyy youtubesta ja spotifysta!

78084745_10157168332928229_1280894070985588736_o

Onni Lonka

Onni on loistava laulaja, kitaristi sekä vielä kaupan päälle showmies vailla vertaansa! Metropolia AMK:sta muusikoksi valmistunut Onni soittaa useissa nimekkäissä kokoonpanoissa, sekä käy ainoana meistä myös ihan oikeissa päivätöissä, nimittäin kitaristina Poliisien soittokunnassa! TÄÄLTÄ muuten löytyy Onnin blues-proggiksen ”Sikarikerhon” live-taltiointi, jos hassuttelu, kiihkeä kitarointi ja väkevä tulkinta sytyttää.

Ja alla Onnin tekemä huikea teemabiisi Poliisien soittokunnalle:

Mikko Kuorikoski

Mikko on Kuorikosken muusikkosuvun lipunkantaja, joka on valmistunut ammattimuusikoksi Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta sekä musiikkipedagogiksi Metropolia AMK:sta, pääsoittimenaan basso; Mikko on monessa liemessä keitetty multi-instrumentalisti sekä sekä loistava laulaja. Kokemusta on mm. useiden suosittujen pop-artistien taustabändeistä, eli festarilavatkin on tullut tutuiksi.

Voit kuunnella Mikon trubaduurinäytteen alta:

Olli Hartonen

Olli jatkaa Hartosen pelimannisuvun perinteitä laulamalla ja soittamalla koskettimia, haitaria, kitaraa ja vieläpä kaiken lisäksi räppäämällä todella katu-uskottavasti! Olli on showmies jolta lähtee genre kuin genre, ja kokemusta on useiden pop-starojen taustabändeistäkin (just name it..) sekä hieman oman musiikin uraakin parilla koko kansan sporttiaiheisella viraalihitillä (tietäjät tietää..). Olli taitaa olla ainoana meistä Guinnessin ennätysten kirjassa, ja on käynyt meistä korkeimmalla keikalla, nimittäin Mt. Everestillä 4 530 metrissä! (v.2015 Rap-artisti Signmarkin kanssa)

Tästä kuulee ja näkee vielä Ollin laulua ja räppiä yllämainitulta Himalajan keikalta!

julius sihvonen

Julius Sihvonen

Julius on Sibelius-akatemian kasvatti, ja porukan korkeimmin koulutettu mies musiikin maisterin papereillaan! Tämä huikea laulaja ja multi-instrumentalisti osaa about kaikki biisit maailmasta, minkä lisäksi kaveri tekee myös itse hienoja kappaleita – alta voit kuunnella Jullen bändin musiikkia Juliuksen tulkitsemana.

Luis Herrero

Luis on monipuolinen basisti-laulaja, ja on meidän porukasta ainoa joka löytyy Wikipediasta! (Luisin saavutukset Wikipediassa) Herreron pojan bravuureita ovat mm. aivan järkyttävän laaja ohjelmisto, hunajainen laulusoundi sekä natiivi espanjan kielen taito (lattaribiisit lähtee autenttisesti). Bonuksena taittuu vielä haitarin soittokin! Alta näkee ja kuulee vähän Luisin laulua ja bassottelua:

duo juhliin juho pitkänen

Juho Pitkänen

Juho Pitkänen on Porvoosta kotoisin oleva nykyisin Helsingissä vaikuttava kitaristi-laulaja, joka on soittanut kitaraa mm. Remu & HurriganesLeningrad Cowboys sekä Queen Seventeen-yhtyeissä; Juho on nähty myös mm. Peacock-teatterin Club 27-musikaalissa sekä Juice-elokuvassa! Juho on erikoistunut 60- ja 70-luvun musiikkiin, ja keikkailee kokoonpanoissamme silloin kun toiveena on kuulla nimenomaan classic rock-tyyppistä ohjelmistoa. Juho on julkaissut myös levyllisen omaa musiikkia Kihara-artistinimellä.

Juhon taidonnäyte muutaman vuoden takaisesta Club 27-musikaalista:

Ota yhteyttä

Häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat… – tilaa huipputason esiintyjä tapahtumaasi tästä!

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997