Kun buukkaamme keikan, niin valitsemme keikkaringistämme soittajat keikalle sen mukaan kuka on vapaana, ja kuka sopii tyylillisesti parhaiten tilaajan esittämiin toiveisiin. Ensisijaisesti keikalle tulee soittajat/laulajat jotka esiintyvät promovideoillamme, mutta yleensä tarkka kokoonpano selviää vasta lähempänä keikkapäivää; ammattilaisilla on aina useita projekteja tulilla ja tilanteet elää – erityisesti nykyään, kun flunssassakin joutuu jo hankkimaan itselleen tuuraajan.

Ydinrinkiimme kuuluu n.15 lahjakasta laulavaa muusikkoa – alta voit tutustua tarkemmin minkälaisia kavereita meidän kokoonpanoissamme esiintyy!

trubaduuri helsinki

H-P Siikasaari

HP on Siikasaaren jazz-suvun nuorinta polvea, ja on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi, pääsoittimenaan piano. HP laulaa ja soittaa useita eri soittimia, ja tämän lisäksi hoitaa keikkamyynnin; trubaduurikeikkojen lisäksi kokemusta on kertynyt eri bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, & Jean S) jonka lisäksi HP on työskennellyt studio­muusikkona ja biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille.

HP:n laulua kuulee myös 2019-2020 kesäradiomainoksessa, joka on tullut varmasti monelle autoilijalle jo vähän liiankin tutuksi…

astridmannerkoski0007 copy

Tuomas Viiliäinen

Tuomas AKA ”Jankkari” sai aikanaan lempinimen ”Young Diamond” koska soittaa virtuoosimaisesti oikeastaan mitä tahansa ja millä tahansa soittimella. Soittimien lisäksi Tuomas laulaa iskelmää sielukkaasti kuin Olavi Virta tai kasarirokkia korkealta ja kovaa kuin Brian Johnson! Tuomas on myös taitava tuottaja ja biisintekijä, tehnyt kappaleita eri artisteille (mm. costee feat Tippa T) ja toimii ”Jankkari & Augüst”-, ”Destiny Ocean”- sekä ”Legioona” (rip) -bändien biisintekijänä, tuottajana sekä liidilaulajana, eli kokemusta on monenlaisesta. Jankkari julkaisee omaa musiikkia nykyään myös Jankkari-nimellä!

ville

Ville Suorsa

Ville on Oulun lahja maailmalle ja Suomen nopeimpia kitaristeja! Ville hämmästyttää monipuolisuudellaan ja on valmistunut Metropolia AMK:n muusikkolinjalta – hevitausta on väkevä (mm. For The Imperium) mutta pehmeä poikabändisoundi lähtee myös kuin Bäkkäreiden levyltä vuodelta 1999!

67661927_10217954848036216_741415048685027328_n

Mikko Kuorikoski

Mikko on Kuorikosken muusikkosuvun lipunkantaja, joka on valmistunut ammattimuusikoksi Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta sekä musiikkipedagogiksi Metropolia AMK:sta, pääsoittimenaan basso; Mikko on monessa liemessä keitetty multi-instrumentalisti sekä sekä loistava laulaja. Kokemusta on mm. useiden suosittujen pop-artistien taustabändeistä, eli festarilavatkin on tullut tutuiksi.

78084745_10157168332928229_1280894070985588736_o

Onni Lonka

Onni on loistava laulaja, kitaristi sekä vielä kaupan päälle showmies vailla vertaansa! Metropolia AMK:sta muusikoksi valmistunut Onni soittaa useissa nimekkäissä kokoonpanoissa, sekä käy ainoana meistä myös ihan oikeissa päivätöissä, nimittäin kitaristina Poliisien soittokunnassa! TÄÄLTÄ muuten löytyy Onnin blues-proggiksen ”Sikarikerhon” live-taltiointi, jos hassuttelu, kiihkeä kitarointi ja väkevä tulkinta sytyttää.

Ja alla Onnin säveltämä, sanoittama, sovittama sekä laulama biisi Poliisien soittokunnalle – kappale muuten voitti vuoden lastenlaulu 2020-kilpailun!

satu lii

Satu Liimatta

Satu on heleä-ääninen solisti jonka bravuurina on vanhat iskelmät (mm. Laila Kinnunen-tribuuttikonsertti 2018-2019) sekä bossa nova-rytmit. Satu on valmistunut Metropolia AMK:sta laulunopettajaksi, ja hänet saa liitettyä kaikkiin kokoonpanoihimme pystysolistiksi. Satu on julkaissut myös omaa musiikkia Satu Lii-artistinimellä – debyyttilevy löytyy youtubesta ja spotifysta!

joni saukkoriipi

Joni Saukkoriipi

Tämä napapiirin pohjoispuolelta Sirkkakoskelta kotoisin ja Metropolia AMK:n pop/jazz-linjalta valmistunut sankari on kiertänyt Suomea useiden eturivin artistien taustabändeissä (mm. Evelina, Kasmir) ja viihdyttänyt bilekansaa monessa bilebändissä. Omien sanojen mukaan ”huonot vitsit ja yleisön viihdyttäminen tullee luonnostaan” – toim. huom: niin myöskin syntiset synasoundit ja hunajainen laulelu!

julius sihvonen

Julius Sihvonen

Julius on Sibelius-akatemian kasvatti, ja porukan korkeimmin koulutettu mies musiikin maisterin papereillaan! Tämä huikea laulaja ja multi-instrumentalisti osaa about kaikki biisit maailmasta, minkä lisäksi kaveri tekee myös itse hienoja kappaleita – alta voit kuunnella Jullen bändin musiikkia Juliuksen tulkitsemana.

Luis Herrero

Luis on monipuolinen basisti-laulaja, ja on meidän porukasta ainoa joka löytyy Wikipediasta! (Luisin saavutukset Wikipediassa) Herreron pojan bravuureita ovat mm. aivan järkyttävän laaja ohjelmisto, hunajainen laulusoundi sekä natiivi espanjan kielen taito (lattaribiisit lähtee autenttisesti). Bonuksena taittuu vielä haitarin soittokin! Alta näkee ja kuulee vähän Luisin laulua ja bassottelua:

Olli Hartonen

Olli jatkaa Hartosen pelimannisuvun perinteitä laulamalla ja soittamalla koskettimia, haitaria, kitaraa ja vieläpä kaiken lisäksi räppäämällä todella katu-uskottavasti! Olli on showmies jolta lähtee genre kuin genre, ja kokemusta on useiden pop-starojen taustabändeistäkin (just name it..) sekä hieman oman musiikin uraakin parilla koko kansan sporttiaiheisella viraalihitillä (tietäjät tietää..). Olli taitaa olla ainoana meistä Guinnessin ennätysten kirjassa, ja on käynyt meistä korkeimmalla keikalla, nimittäin Mt. Everestillä 4 530 metrissä! (v.2015 Rap-artisti Signmarkin kanssa)

Tästä kuulee ja näkee vielä Ollin laulua ja räppiä yllämainitulta Himalajan keikalta!

duo juhliin juho pitkänen

Juho Pitkänen

Juho Pitkänen on Porvoosta kotoisin oleva nykyisin Helsingissä vaikuttava kitaristi-laulaja, joka on soittanut kitaraa mm. Remu & HurriganesLeningrad Cowboys sekä Queen Seventeen-yhtyeissä; Juho on nähty myös mm. Peacock-teatterin Club 27-musikaalissa sekä Juice-elokuvassa! Juho on erikoistunut 60- ja 70-luvun musiikkiin, ja keikkailee kokoonpanoissamme silloin kun toiveena on kuulla nimenomaan classic rock-tyyppistä ohjelmistoa. Juho on julkaissut myös levyllisen omaa musiikkia Kihara-artistinimellä.

Juhon taidonnäyte muutaman vuoden takaisesta Club 27-musikaalista:

Ota yhteyttä

Häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat… – tilaa huipputason esiintyjä tapahtumaasi tästä!

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997