Trubaduuri

Usein tunnelman kohottajaksi riittää pelkkä trubaduuri; mies, kitara ja huuliharppu.

Trubaduuriohjelmisto koostuu suurimmaksi osaksi koti- ja ulkomaisista pop/rock-klassikoista 60-70-luvulta tähän päivään (The Beatles, Neil Young, CCR, J. Karjalainen, Irwin, Juice, Kari Tapio, Avicii, Ed Sheeran, Coldplay jne…). Biisejä löytyy kyllä ihan laidasta laitaan, ei huolta! Trubaduuriesityksen pituus voi olla yhdestä biisistä pariin kolmeen tuntiin.

Laulava pianisti

Pianisti HP Siikasaari on valmistunut Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta, ja soittanut taustamusiikkia mm. useissa pk-seudun ravintoloissa. Ohjelmisto on monipuolinen ja laaja – mukana on mm. ikivihreitä klassikoita, elokuvamusiikkia ja jazzahtava meininkiä. Usein taustamusiikkina toimii parhaiten pelkkä pianomusiikki, mutta tilanteen tullen Elton Johnit ja Stevie Wonderit lähtee kyllä myös laulun kanssa; jos halajaa vielä hieman lisää glamouria esitykseen, niin pianistin kaveriksi kannattaa ottaa saksofoni!

Sinatra-fanien kannattaa kysellä HP:n ja Miika Laakson tyylikästä Jazz-komboa!

Duo & trio

Silloin kun koko bilebändiä ei kannata roudata paikan päälle, hyvä vaihtoehto on kahden laulavan pelimannin akustinen Duo Veljekset, joka toimii sekä taustalla että bileiden tanssittajana, ja trubaduuriin verrattuna siinä on pykälää enemmän potkua ja monipuolisuutta.

Duosta taas seuraava askel kohti koko bilebändiä on rautainen MINIBAND-trio, joka on käytännössä akustinen duo ”steroideilla” (sisältää jalkarummut sekä basson). Tsekkaa täältä Miniband-trion esittely!

Jos diggaat erityisesti 60-70-luvun musiikista niin tsekkaa HP:n ja Juho Pitkäsen Classic Rock duo / band TÄÄLTÄ!

Bilebändi BRÄNDI

Bile­bändi BRÄNDI (ex-Trademark) on viihdyt­tänyt juhla­kansaa jo 15 vuotta! Yhtyeen soit­tajat ovat nuoria alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin tausta­joukoissa.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), mutta tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että päivän poltta­vimpia hit­tejä; pop/­rock/­disco­-musan lisäksi myös jazz & iskelmä kuuluu reper­tuaariim­me. Laajan ohjelmiston avulla bändi saa räätälöityä juuri oikeanlaisen tunnelman illan yleisöä varten jopa etukäteen suunnittelematta – joustovaraa löytyy aina, ja parhaat bileet syntyy bändin ja yleisön vuorovaikutuksesta!

Tässä bändissä rento ja hulva­ton mei­nin­ki yhdis­tyy rautai­seen ammatti­taitoon – kysy tarjo­usta!		

Tsekkaa ylläolevat studio live-videot! Keikkailemme tarvittaessa myös akustisen Loota Percussion-rumpusetin kanssa; Loota sopii erityisesti pieniin tiloihin joissa on haastava akustiikka.

Bilebändi Trademark ja HP on vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997