Trubaduuri

Usein tunnelman kohottajaksi riittää pelkkä trubaduuri; mies, kitara ja huuliharppu.

Trubaduuriohjelmisto koostuu suurimmaksi osaksi koti- ja ulkomaisista pop/rock-klassikoista 60-70-luvulta tähän päivään (The Beatles, Neil Young, CCR, J. Karjalainen, Irwin, Juice, Kari Tapio, Avicii, Ed Sheeran, Coldplay jne…). Biisejä löytyy kyllä ihan laidasta laitaan, ei huolta! Trubaduuriesityksen pituus voi olla yhdestä biisistä pariin kolmeen tuntiin.

Laulava pianisti

Pianisti HP Siikasaari on valmistunut Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta, ja soittanut taustamusiikkia mm. useissa pk-seudun ravintoloissa. Ohjelmisto on monipuolinen ja laaja – mukana on mm. ikivihreitä klassikoita, elokuvamusiikkia ja jazzahtava meininkiä. Usein taustamusiikkina toimii parhaiten pelkkä pianomusiikki, mutta tilanteen tullen Elton Johnit ja Stevie Wonderit lähtee kyllä myös laulun kanssa; jos halajaa vielä hieman lisää glamouria esitykseen, niin pianistin kaveriksi kannattaa ottaa saksofoni!

Sinatra-fanien kannattaa kysellä HP:n ja Miika Laakson tyylikästä Jazz-komboa!

Duo & trio

Silloin kun koko bilebändiä ei kannata roudata paikan päälle, hyvä vaihtoehto on kahden laulavan pelimannin akustinen Duo Veljekset, joka toimii sekä taustalla että bileiden tanssittajana, ja trubaduuriin verrattuna siinä on pykälää enemmän potkua ja monipuolisuutta.

Duosta taas seuraava askel kohti koko bilebändiä on rautainen MINIBAND-trio, joka on käytännössä akustinen duo ”steroideilla” (sisältää jalkarummut sekä basson). Tsekkaa täältä Miniband-trion esittely!

Jos diggaat erityisesti 60-70-luvun musiikista niin tsekkaa HP:n ja Juho Pitkäsen Classic Rock duo / band TÄÄLTÄ!

Bilebändi BRÄNDI

Helsinki­läinen Bile­bändi BRÄNDI (ex-Trademark) on viihdyt­tänyt juhla­kansaa jo kymme­nisen vuotta! Yhtyeen soit­tajat ovat nuoria alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin tausta­joukoissa.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), mutta tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että päivän poltta­vimpia hit­tejä; pop/­rock/­disco­-musan lisäksi myös jazz & iskelmä kuuluu reper­tuaariim­me. Laajan ohjelmiston avulla bändi saa räätälöityä juuri oikeanlaisen tunnelman illan yleisöä varten jopa etukäteen suunnittelematta – joustovaraa löytyy aina, ja parhaat bileet syntyy bändin ja yleisön vuorovaikutuksesta!

Tässä bändissä rento ja hulva­ton mei­nin­ki yhdis­tyy rautai­seen ammatti­taitoon – kysy roh­keasti tarjo­usta!		

Tsekkaa ylläolevat studio live-videot! Keikkailemme tarvittaessa myös akustisen Loota Percussion-rumpusetin kanssa; Loota sopii erityisesti pieniin tiloihin joissa on haastava akustiikka, eikä paikalle kannata roudata stadionrokkirumpuja.

Bilebändi Trademark ja HP on vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Jos on vaikea päättää niin mietitään yhdessä mikä kokoonpano sopii juhliinne parhaiten!

Oletteko kovinkin kalliita? Ei olla harrastelijoita, joten ei myöskään olla se kaikista halvin bändi. Mutta meiltä saa bilebändin 4-henkisenä ja useimmat bändit ovat 5-henkisiä laulusolistin kanssa, jonka lisäksi meiltä voi myös tilata pienempiä kokoonpanoja.  Koko illan keikasta bilebändin hinta laitteistoineen pyörii karkeasti arvioituna parin tonnin kieppeillä mutta hintaan vaikuttaa moni asia (päivämäärä, kellonaika, matkakulut jne).
Osaatteko ottaa yleisön vai keskityttekö vain soittamiseen? -Kyllä tämä ainakin keskinkertaisen stand up-shown pesee – me voidaan ainakin aina paikata huonot vitsit hyvillä biiseillä! Näillä kilsoilla voi keskittyä jo vähän muuhunkin kun soinnun etsimiseen otelaudalta tai koskettimistolta.
Mitä tarvitsee sopia bändiä tilatessa? -Hinta, päivämäärä, juhlapaikka, soitto- ja roudausajat riittää meille. Sekä mahdolliset toivebiisit,  mutta niistä ei kannata stressata, pärjätään ilmankin.
Mitä bändi tarvitsee? -Tavallinen sähkö riittää ja tietysti tilaa jonkin verran – tämä riippuu kokoonpanosta mutta n. 3m x 4m(leveys) bilebändille. Plus mielellään jotain syötävää ja juotavaa 🙂
Voinko luottaa että bändi varmasti tulee paikalle? -Ikinä ei olla keikkaa peruttu (saati sitten unohdettu), ja tuuraavat soittajatkin on meillä aina sillä tasolla, että kertaakaan ei ole tullut muuta kuin kehuja. Myöhästymisiäkään ei muistu mieleen yhtään yli 10 vuoden uran aikana. Eli no worries, homma hoidossa!

 

”Bilebändi Brändi oli esiintymässä kaverimme häissä ja sen verran oli hyvä meininki, että päätimme varata heidät myös omiin häihimme. Yhteydenpito H-Pn kanssa oli mutkatonta ja kaikki toiveet vihkimusiikista bileisiin toteutettiin todella tyylikkäästi. Loppuillasta olikin sitten kaikki vieraat tanssilattialla ja tunnelma katossa, kiitos siitä kuuluu ehdottomasti bändille!” -Tuomas & Inka

”Kiitos teille erinomaisesta yhteistyöstä työyhteisömme pikkujoulussa ja työporukan yhteisillä syntymäpäiväjuhlilla. Hieno bändi,joka osaa lukea yleisöään 🙂” -Heidi/OAJ

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997