Bilebändi Brändi

Bilebändi BRÄNDI on viihdyt­tänyt juhla­kansaa jo yli kymme­nen vuotta! Yhtyeen soit­tajat ovat PK-seudulla vaikuttavia alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin tausta­joukoissa.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), mutta tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että päivän poltta­vimpia hit­tejä; kokeneet ja improvisaatiokykyiset ammattilaiset tekevät tästä bändistä enemmän kuin ”ihan perus cover-bändin” ja biisit saattavat vaihtua stagella lennosta tunnelman tai yleisön heittämien toiveiden mukaan – vuorovaikutus on ehdottomasti yksi live-musiikin olennaisimpia elementtejä ja se näkyy varmasti keikoillamme!

Kysy tarjo­usta ja varaa bilebändi juhliisi! hp@siikasaari.fi // 040-8678997

Bilebändi Brändi (=ex-”TRADEMARK”) ja HP on vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: UPM, Nordea, Terveystalo, Stockmann, Lidl, Airam, THL, PAF, Lemminkäinen, SAS, ABB, OAJ jne…

 

bilebändi brändi

2020 promokuvat

Meiltä saa myös pienempiä kokoonpanoja trubaduurista lähtien – klikkaa tästä niin löydät lisäinfoa kokoonpanovaihtoehdoista!