Laulaja häihin, pikkujouluihin, syntymäpäiville

Laulaja häihin – Trubaduuri Hannu-Pekka Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko, joka on kohta 10 vuoden ajan vastannut live-musiikin järjestämisestä monenlaisiin tilaisuuksiin; esiintymiset vaihtelevat intiimeistä olohuonekeikoista satojen ihmisten yritysjuhliin, ja kokoonpanot trubaduurista bilebändiin.

Laaja ja monipuolinen ohjelmisto, ja heittäytymiskyky mahdollistaa juuri oikeanlaisen tunnelman luomisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen; hyvä esiintyjä ottaa aina yleisön ja tapahtuman luonteen huomioon kappalevalinnoillaan ja vuorovaikutustaidoillaan.

Musiikin ammattilainen

HP on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ja soittanut useissa bändeissä (esim. Boston Promenade Big Band, BananaBand ja Kaartin Soittokunta), pääsoittiminaan piano, akustinen kitara ja laulu. Keikkojen lisäksi hän on toiminut studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Brädi, Nikke Ankara, Samae Koskinen) ja tehnyt kappa­leita Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Suvi Teräsniska, Robin, Jannika B).

Erilaisia kokoonpanoja

Viulisti, saksofoni ja/tai naissolisti on myös mahdollista liittää kaikkiin kokoonpanoihimme!

Lue lisää kokoonpanoista →

”Kiitos viihdyttävästä keikasta! HP-Siikasaari duo oli tanssittamassa työntekijöitämme firman vuosijuhlien jatkoilla Helsingissä” -Annakaisa/Trafix Oy

”Firmamme ollessa vielä alkutaipaleella HP:n rautainen ammattitaito käytännössä pelasti bloggareille suunnitellun iltamme .
Kiitos HP – olet ammattilainen!” -Ari/Adtraction Marketing Oy

”Taitavia esiintyjiä! 🙂 Toivekappaleitakin kuunneltiin.” -Johan/Häävieras

Siirry tästä vieraskirjaan →

Videot

Ota yhteyttä!

Live-musiikki on onnistuessaan unohtumaton elämys, josta monet puhuvat vielä pitkään!

Lähetä viesti, johon henkilökohtaisesti HP vastaa. Hän hoitaa tilaisuuteen sopivan bändin & tekniikan, sekä tarvittavat käytännön järjestelyt.