akustinen duo veljekset

Duo häihin – elävä jukeboksi!

Akustinen duo toimii sekä tunnelmanluojana että tarvittaessa myös bileiden tanssittajana – tällä bändillä on kierretty monet häät, synttärit, yritysjuhlat, puutarha- ja kesäjuhlat! Biisilista on valtava ja kasvaa koko aja, ja molemmat soittajat myös laulavat, eli 2-äänistä heleää laulua on luvassa! Välillä vaihdellaan soittimia ja mandoliini kulkeekin usein duon mukana. Joskus roudaamme sähköpianonkin mukaan, ja mukaan saa tarvittaessa myös saksofonistin tai viulistin kolmanneksi jäseneksi.

Milloin valitset duon?

Akustinen duo Veljekset on trubaduuria astetta menevämpi ja monipuolisempi valinta; tämä bändi toimii parhaiten letkeään tai rauhalliseen tunnelmointiin tai akustiseen jammailuun – porukka saadaan myös tanssilattialle, mutta kunnon bileisiin suosittelen silti suosiolla ensisijaisesti joko MINIBAND-trioa tai bilebändiä.

 Kaikki soittajamme ovat lahjakkaita pelimanneja joilta taittuu myös laulu hienosti. Laaja ja monipuolinen ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että uusimpia hit­tejä – alta voit kuunnella miltä bändi kuulostaa livenä!

Meiltä saa myös muita kokoonpanoja! (klikkaa tästä lisäinfoa)

HP Siikasaari, duo, bilebändi BRÄNDI sekä Miniband ovat vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

Muutamia usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin:

Miten pukeudutte keikalle? -Smart casual, ellei toisin toivota. Häissä astetta siistimpi lookki kuin muilla bilekeikoilla, erityisesti jos esiinnytään jo vihkitilaisuudessa.
Osaatteko ottaa yleisön vai keskityttekö vain soittamiseen? -Kyllä tämä keskinkertaisen stand up-shown pesee – me voidaan ainakin aina paikata huonot vitsit hyvillä biiseillä! Näillä kilsoilla voi keskittyä jo vähän muuhunkin kun soinnun etsimiseen otelaudalta tai koskettimistolta.
Mitä tarvitsee sopia bändiä tilatessa? -Hinta, päivämäärä, juhlapaikka, soitto- ja roudausajat riittää meille. Sekä mahdolliset toivebiisit,  mutta niistä ei kannata stressata, pärjätään ilmankin. Duon roudaus kestää 15-30min.
Mitä bändi tarvitsee? -Tavallinen sähkö riittää ja tietysti tilaa jonkin verran (n. 2m x 3m riittää duolle hyvin). Plus mielellään jotain syötävää ja juotavaa 🙂
Oletteko kalliita? -Duon hinta vaihtelee; lyhyet arki-/iltapäiväkeikat on halvempia kuin 2-3 tunnin kesälauantai-illan esiintymiset. 500-1000€ haarukassa liikutaan kuitenkin yleensä jos paikalle pitää tuoda oma äänentoistolaitteisto.
Voinko luottaa että bändi varmasti tulee paikalle? -Koskaan ei olla keikkaa peruttu (saati sitten unohdettu), ja tuuraavat soittajatkin on meillä aina huippuhyviä. Eli no worries, homma hoidossa!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997