trubaduuri juhliin

Laulaja muistotilaisuuksiin, hautajaisiin, vihkitilaisuuksiin yms

Laulaja hautajaisiin, muistotilaisuuksiin, vihkitilaisuuksiin – Trubaduuri Hannu-Pekka Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko, joka on kohta 10 vuoden ajan vastannut live-musiikin järjestämisestä monenlaisiin tilaisuuksiin; esiintymiset vaihtelevat intiimeistä olohuonekeikoista satojen ihmisten yritysjuhliin, ja kokoonpanot trubaduurista koko bändiin.

Laaja ja monipuolinen ohjelmisto, ja heittäytymiskyky mahdollistaa juuri oikeanlaisen tunnelman luomisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen; hyvä esiintyjä ottaa aina yleisön ja tapahtuman luonteen huomioon kappalevalinnoillaan ja vuorovaikutustaidoillaan. Toivebiisit toteutetaan muistotilaisuuksissa aina.

Musiikin ammattilainen

HP on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ja soittanut useissa bändeissä (esim. Boston Promenade Big Band, BananaBand ja Kaartin Soittokunta), pääsoittiminaan piano, akustinen kitara ja laulu. Keikkojen lisäksi hän on toiminut studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Brädi, Nikke Ankara, Samae Koskinen) ja tehnyt kappa­leita Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Suvi Teräsniska, Robin, Jannika B).

”Kiitos HP:lle mahtavasti vedetystä trubaduurikeikasta eilen White Ladyssä, sitä kuvasivat hyvä meno ja onnen kyyneleet juhlakalun ja vieraiden puolesta! Vahva suositus!!” – Susa

”Sait luotua tosi kivan tunnelman ja huuliharppu oli loistava lisä. Vierailtakin tuli paljon hyvää palautetta. Erityisesti luonnikkuudesta, rentoudesta ja tilannetajusta, osasit valita juuri sopivat kappaleet. Ja sulhasen kanssa pohdittiin jälkeenpäin, että kuulostit kyllä livenä vielä paljon paremmalta kuin niissä ääninäytteissä tai videoissa” -Morsian

Siirry tästä vieraskirjaan →

Erilaisia kokoonpanoja

Viulisti, saksofoni ja/tai naissolisti on myös mahdollista liittää kaikkiin kokoonpanoihimme!

Lue lisää kokoonpanoista →

Videot

Ota yhteyttä!

Live-musiikki on onnistuessaan unohtumaton elämys, josta monet puhuvat vielä pitkään!

Lähetä viesti, johon henkilökohtaisesti HP vastaa. Hän hoitaa tilaisuuteen sopivan bändin & tekniikan, sekä tarvittavat käytännön järjestelyt.

Varaukset

Trubaduuri häihin
Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997