Hääbändi - HP & Juho Duo

Kitaristi Juho Pitkänen ja H-P Siikasaari muodostavat autenttisen classic rock duon, jonka käsittelyssä klassikot myös kuulostavat klassikoilta. Tyylikkäässä kahden miehen orkesterissa instrumentteina on kitara, laulu sekä huuliharppu ja välillä myös piano – duo sopii sekä rentoon tunnelmointiin, että menevämpään illanviettoon ja keikat voivat olla taustamusiikkina tai illan pääesiintyjänä.

Vaihtoehtona on täysin akustinen hieman iisimpi kokoonpano, tai sitten akustinen kitara + sähkökitara, jolloin rock-henkisyys korostuu entisestään; Juhon rouheat sähkökitarasoundit ovat kuin suoraan 70-luvulta ja sielukkaat kitarasoolot tuskin jättävät ketään kylmäksi!

Classic Rock duo on parhaimmillaan varsinkin legendaaristen 60-70-lukujen hippiaikojen rock- ja folk rock-musiikin parissa; ohjelmistosta löytyy mm. Neil Young, CCR, Jimi Hendrix, Bob Dylan, Lynyrd Skynyrd, Eric Clapton, Hurriganes, The Eagles, Simon & Garfunkel, David Bowie, The Beatles, Dire Straits, The Doors, Crosby Stills & Nash jne… Pakolliset valssit onnistuvat toki myös tarvittaessa, joustovaraakin löytyy, ja ohjelmistoa voidaan miettiä aina ihan tilanteen mukaan.

Akustishenkisen duon saa halutessaan laajennettua myös trioksi tai sähköiseksi nelihenkiseksi classic rock-bändiksi, jolloin mukaan tulevat myös basso ja rummut. Kysy rohkeasti lisää niin mietitään juuri oikea kokoonpano teidän tilaisuuteen!

Juho Pitkänen

Juho Pitkänen on Porvoosta kotoisin mutta nykyisin Helsingissä vaikuttava kitaristi-laulaja, joka on soittanut kitaraa mm. yhtyeissä Remu & Hurriganes, Leningrad Cowboys sekä Queen Seventeen. Tällä hetkellä Juho isännöi Open Stage -jami-iltaa keskiviikkoisin On The Rocks -ravintolassa, esittää Jimi Hendrixin roolia Club 27 musikaalissa, sekä keikkailee useiden eri kokoonpanojen kanssa. Juho on erikoistunut varsinkin 60- ja 70-luvun musiikkiin, mikä näkyy ja kuuluu hänen otteessaan!

Juho esittämässä Jimi Hendrixiä Club 27-musikaalissa

HP Siikasaari

HP on valmistunut Helsingin Pop/Jazz-konser­vatoriosta ja soittanut useissa kokoon­panoissa (mm. Boston Promenade, Jean S & Bananaband), pääinstrumentteinaan piano, kitara, huuliharppu sekä laulu. Lisäksi hän vaikuttaa studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Nikke Ankara, Evelina, Samae Koskinen) ja on tehnyt kappa­leita monille Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Robin, Suvi Teräsniska, Jannika B).

Ota yhteyttä

Häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat… – varaa nyt Classic Rock -duo juhliisi!

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997