Akustinen duo Veljekset

Akustinen duo Veljekset – elävä jukeboksi!

2 miestä, 2 kitaraa; akustinen duo Veljekset toimii sekä tunnelmanluojana että tarvittaessa myös bileiden tanssittajana. Tällä pikkubändillä on kierretty monet yritystilaisuudet, häät, synttärit, puutarhajuhlat jne! Biisejä on ohjelmistossa valtava määrä, ja molemmat soittajat myös laulavat, eli 2-äänistä heleää laulua on luvassa! Duon soitinvalinnat riippuu keikasta ja tilaajan toiveista; perussetti on 2 akkaria, mutta välillä toiseksi soittimeksi valikoituu sähkökitara, mandoliini, tai piano. Mukaan saa tarvittaessa myös saksofonistin tai viulistin kolmanneksi pyöräksi.

Milloin valitset duon?

Duo on trubaduurista pykälää monipuolisempi ja menevämpi ratkaisu; tämä akustinen pikkubändi soveltuu parhaiten rauhalliseen tai letkeään meininkiin ja hillittyyn jammailuun – jengi saadaan varmasti myös tanssilattialle duolla, mutta kunnon bileisiin suosittelen aina suosiolla joko MINIBAND-trioa tai suoraan koko bilebändiä.

 Kaikki soittajamme ovat laulavia pelimanneja – huipputason ammattilaisia, joilta taittuu monet eri genret. Laaja ja monipuolinen ohjel­mistomme sisältääkin sekä vanhoja klassi­koita että uusimpia hit­tejä – alta voit fiilistellä hieman miltä bändi kuulostaa livenä!

Meiltä saa myös muita kokoonpanoja! (klikkaa tästä lisäinfoa)

HP Siikasaari, bilebändi Trademark sekä Miniband ovat vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

akustinen bändi häihin

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997