Akustinen duo

Akustinen duo – elävä jukeboksi!

Akustinen duo toimii sekä tunnelmanluojana että tarvittaessa myös bileiden tanssittajana – tällä pikkubändillä on kierretty monet häät, synttärit, yritysjuhlat, puutarhajuhlat yms! Biisejä on ohjelmistossa valtava määrä, ja molemmat soittajat myös laulavat, eli 2-äänistä heleää laulua on luvassa! Välillä vaihdellaan soittimia ja mandoliini kulkeekin usein duon mukana. Joskus roudaamme sähköpianonkin mukaan – riippuu ihan juhlista ja juhlatilasta. Mukaan saa tarvittaessa myös saksofonistin tai viulistin kolmanneksi pyöräksi.

Milloin valitset duon?

Duo on trubaduurista pykälää monipuolisempi ja menevämpi ratkaisu; tämä akustinen pikkubändi soveltuu parhaiten rauhalliseen tai letkeään meininkiin ja akustiseen jammailuun – jengi saadaan varmasti tanssilattialle duolla, mutta kunnon tykitysbileisiin suosittelen silti suosiolla joko MINIBAND-trioa tai suoraan koko bilebändiä.

 Kaikki soittajamme ovat laulavia pelimanneja – huipputason ammattilaisia, joilta taittuu monet eri genret. Laaja ja monipuolinen ohjel­mistomme sisältääkin sekä vanhoja klassi­koita että uusimpia hit­tejä – alta voit fiilistellä hieman miltä bändi kuulostaa livenä!

Meiltä saa myös muita kokoonpanoja! (klikkaa tästä lisäinfoa)

HP Siikasaari, bilebändi Trademark sekä Miniband ovat vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

Muutamia usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin:

Miten pukeudutte keikalle? -Smart casual on meillä vakiopukukoodina, ellei toisin toivota. Häissä ehkä astetta siistimpi lookki kuin muilla bilekeikoilla, erityisesti jos esiinnytään jo vihkitilaisuudessa.
Osaatteko ottaa yleisön vai keskityttekö vain soittamiseen? -Kyllä tämä ainakin keskinkertaisen stand up-shown pesee – me voidaan ainakin aina paikata huonot vitsit hyvillä biiseillä! Näillä kilsoilla voi sitäpaitsi keskittyä jo vähän muuhunkin kun soinnun etsimiseen otelaudalta tai koskettimistolta. Eli lyhyt vastaus: kyllä.
Mitä tarvitsee sopia bändiä tilatessa? -Hinta, päivämäärä, juhlapaikka, soitto- ja roudausajat riittää meille. Sekä mahdolliset toivebiisit,  mutta niistä ei kannata stressata, pärjätään ilmankin. Duo roudaa alle puolessa tunnissa.
Mitä bändi tarvitsee? -Tavallinen sähkö riittää ja tietysti tilaa jonkin verran (n. 2m x 3m (leveys) riittää duolle hyvin). Plus mielellään jotain syötävää ja juotavaa 🙂
Oletteko kalliita? -Duon hinta vaihtelee paljon; lyhyet arki-/iltapäiväkeikat on luonnollisesti halvempia kuin 2-3 tunnin kesälauantai-illan esiintymiset. 500-1000€ haarukassa liikutaan kuitenkin yleensä jos paikalle pitää tuoda oma äänentoisto.
Voinko luottaa että bändi varmasti tulee paikalle? -Koskaan ei olla keikkaa peruttu (saati sitten unohdettu), ja tuuraavat soittajatkin on meillä aina sillä tasolla, että kertaakaan ei ole tullut muuta kuin kehuja. Eli no worries, homma hoidossa!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997