Karismaattinen laulaja-näyttelijä Miika Laakso ja pianisti H-P Siikasaari muodostavan lyömättömän duon; swing/jazz-klassikot, elokuva- ja musikaalisävelmät sekä wanhanaikainen suomi-iskelmä tuovat tilaisuuteen tyylikkään tunnelman. Esiintyminen voi olla joko taustamusiikkia, tai sitten muutaman biisin napakka show – riippuen ihan tilaisuuden luonteesta. Jazz-duo sopii erinomaisesti esimerkiksi iltapukutilaisuuksiin tai vaikkapa salakapakka-teemabileisiin tai serenadiksi päivänsankarille. HP ja Miika kävivät voittamassa Pietarin taideakatemian kansainvälisen laulukilpailun v.2011!

Miikan voi halutessaan tilata esiintymään myös kitaran tai bändin säestyksellä, ja mukaan voi myös ottaa saksofonin tai trumpetin!

Miika Laakso

Pehmeän ja karismaattisen maailmanluokan lauluäänen omaava Miika on valmistunut Teatterikorkeakoulusta näyttelijäksi ja on esiintynyt musiikkiteatterissa (mm. Ryhmäteatteri, Teatteri Avoimet Ovet) sekä useissa musikaaleissa (mm. Houdini, Lintukoto). Teatterilavojejn lisäksi Miika on tuttu kasvo useasta suomalaisesta tv-sarjasta (esim. ”Kimmo” sekä ”Sipoon herttua”).

Miika on parhaimmillaan sielukkaassa jazzissa, sekä tyylikkäässä ja svengaavassa 60-luvun suomi-iskelmässä, mutta toki myös muunlainen ohjelmisto taittuu tarvittaessa. Ohjelmistosta löytyy tuttuja klassikoita ja legendoja, esim. Frank Sinatra, Stevie Wonder, Ray Charles, Nat King Cole, Louis Armstrong!

HP Siikasaari

HP on valmistunut Helsingin Pop/Jazz-konser­vatoriosta ja soittanut useissa kokoon­panoissa (mm. Boston Promenade, JeanS), pääinstrumentteinaan piano, kitara, huuliharppu sekä laulu. Lisäksi hän vaikuttaa studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Evelina, ja Vain Elämää-show) ja on tehnyt kappa­leita monille Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Robin, Suvi Teräsniska, Pyhimys). Keikkakokemusta on jo yli 10 vuoden ajalta!

Ota yhteyttä

Häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat… – varaa nyt Miika Laakso Jazz Duo juhliisi!

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997