Tilaa tyylikäs bändi juhliisi! Laulaja-näyttelijä Miika Laakso ja pianisti H-P Siikasaari esittävät ikivihreitä tyylillä; swing/jazz-klassikot, elokuva- ja musikaalisävelmät sekä wanhanaikainen suomi-iskelmä tuovat tilaisuuteen tyylikkään tunnelman. Esiintymiset voivat olla lyhyitä tai pitkiä; joko enemmän taustalla, tai sitten esimerkiksi muutaman biisin show sopivaan väliin, riippuen ihan tilaisuuden luonteesta. Jazz-duo sopii erinomaisesti esimerkiksi iltapukutilaisuuksiin tai vaikkapa salakapakka-teemabileisiin tai serenadiksi päivänsankarille. HP ja Miika kävivät voittamassa Pietarin taideakatemian kansainvälisen laulukilpailun v.2011!

Miika Laakson voi halutessaan tilata esiintymään myös kitaran säestyksellä, ja duon voi myös laajentaa trioksi ottamalla mukaan saksofonin tai trumpetin! Myös koko jazz-trio (rummut+basso+piano) saadaan taustalle tarvittaessa. Kysy kokoonpanosta lisää niin mietitään yhdessä mikä toimisi parhaiten juuri teidän tilaisuudessanne!

Jazz-duo on parhaimmillaan sielukkaassa jazzissa, sekä tyylikkäässä ja svengaavassa 60-luvun suomi-iskelmässä, mutta toki myös muunlainen ohjelmisto taittuu tarvittaessa! Ohjelmistosta löytyy tuttuja klassikoita ja legendoja, esim. Frank Sinatra, Stevie Wonder, Ray Charles, Nat King Cole, Louis Armstrong jne.

Miika Laakso

Pehmeän ja karismaattisen maailmanluokan lauluäänen omaava Miika on valmistunut Teatterikorkeakoulusta näyttelijäksi ja on esiintynyt musiikkiteatterissa (mm. Ryhmäteatteri, Teatteri Avoimet Ovet) sekä useissa musikaaleissa (mm. Houdini, Lintukoto). Yhdessä HP ja Miika voittivat vuonna 2011 Pietarin taideakatemian kansainvälisen laulukilpailun. Vuonna 2016 Miika nähdään myös Kimmo-tv-sarjan kolmannen tuotantokauden vakikasvona.

HP Siikasaari

HP on valmistunut Helsingin Pop/Jazz-konser­vatoriosta ja soittanut useissa kokoon­panoissa (mm. Boston Promenade, JeanS), pääinstrumentteinaan piano, kitara, huuliharppu sekä laulu. Lisäksi hän vaikuttaa studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Evelina, Nikke Ankara) ja on tehnyt kappa­leita monille Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Robin, Suvi Teräsniska). Keikkakokemusta on jo yli 10 vuoden ajalta!

pianisti taustamusiikkia, trubaduuri syntymäpäiville, Musiikkia juhliin

[spotifyplaybutton play=”https://open.spotify.com/user/hpsiikasaari/playlist/6gjomHQVm5roH5KkBs8mzL” view=”list” size=”0″ sizetype=”big” theme=”black”]

Huom! Meiltä saa myös muita kokoonpanoja! (klikkaa tästä lisäinfoa)

Ota yhteyttä

Häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat… – varaa nyt Miika Laakso Jazz Duo juhliisi!

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997