Laulaja juhliin

Laulaja juhliin – Trubaduuri H-P Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko, joka on kohta 10 vuoden ajan vastannut elävän musiikin järjestämisestä monenlaisiin tilaisuuksiin. Keikkakokemusta on häistä hautajaisiin (sekä lukuisat yritysjuhlat); kokoonpanot vaihtelevat myös tilaisuuden mukaan.

Hyvä esiintyjä osaa ottaa yleisön ja tilaisuuden huomioon kappalevalinnoillaan ja vuorovaikutustaidoillaan; heittäytymiskyky sekä laaja ja monipuolinen ohjelmisto (pop/rock/soul/iskelmä) mahdollistaa juuri oikeanlaisen tunnelman luomisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Monipuolinen ammattimuusikko

HP on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta, soittanut useissa kokoonpanoissa (Boston Promenade Big Band, BananaBand ja Kaartin Soittokunta), pääinstrumentteinaan piano, kitara sekä laulu + huuliharppu. Keikkojen lisäksi hän vaikuttaa studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Nikke Ankara, Evelina) ja on tehnyt kappa­leita monille Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Robin, Suvi Teräsniska).

Erilaisia kokoonpanoja

Viulisti, saksofoni ja/tai naissolisti on myös mahdollista liittää kaikkiin kokoonpanoihimme!

Lue lisää kokoonpanoista →

Ääninäytteet

”Konsepti toimi erinomaisesti! Suosittelen!” -Annakaisa/Trafix Oy

”2014 vuoden pikkujouluissamme oli 20-luvun teema. Saimme tunnelmaan sopivaa taustamusiikkia piano+ saksofoni duolta. Järjestelyt ennen juhlaa ja sen aikana sujuivat vaivattomasti.” -PAF

”Kiitos sinulle erinomaisesta esiintymisestä asiakaslounaallamme ravintola Krapilla joulukuun alussa. Pianomusiikki taustalla loi mukavan tunnelman vieraiden ruokaillessa.” -Virpi/Rudus Oy

Siirry tästä vieraskirjaan →

Ota yhteyttä!

Live-musiikki on onnistuessaan unohtumaton elämys, josta monet puhuvat vielä pitkään!

Lähetä viesti, johon henkilökohtaisesti HP vastaa. Hän hoitaa tilaisuuteen sopivan bändin & tekniikan, sekä tarvittavat käytännön järjestelyt.