Bilebändi Trademark studio live 2018

Bändi häihin monipuolisella ohjelmistolla – bilebändi BRÄNDI koostuu neljästä helsinkiläisestä ammattimuusikosta jotka ovat keikkailleet jo vuosia lukuisissa eri tilaisuuksissa!

Peruskokoonpanomme on nelihenkinen (basso+rummut+koskettimet+kitara, josta 3 myös laulaa, eli stemmatkin pölähtää!), mutta tarvittaessa laajennettavissa; mukaan voi ottaa esim. saksofonin ja/tai naissolistin!

Bändin ohjelmisto on kattava, ja sisältää sekä vanhoja klassikoita että uusimpia radiohittejä – myös iskelmä, jazz ja perinteinen tanssimusiikki onnistuu meiltä!

Kysy tarjousta ja varaa bändi häihin! hp@siikasaari.fi // 040-8678997

KYSYMYKSIÄ?

Miten pukeudutte keikalle? -Smart casual, ellei toisin toivota. Häissä ehkä astetta siistimpi lookki kuin muilla bilekeikoilla, erityisesti jos esiinnytään jo vihkitilaisuudessa.
Osaatteko ottaa yleisön vai keskityttekö vain soittamiseen? -Kyllä tämä ainakin keskinkertaisen stand up-shown pesee – me voidaan ainakin aina paikata huonot vitsit hyvillä biiseillä! Näillä kilsoilla voi keskittyä jo vähän muuhunkin kun soinnun etsimiseen otelaudalta tai koskettimistolta.
Mitä tarvitsee sopia bändiä tilatessa? -Hinta, päivä, paikka, soitto- ja roudausajat riittää meille. Sekä mahdolliset toivebiisit,  mutta niistä ei kannata stressata, pärjätään ilmankin.
Mitä bändi tarvitsee? -Tavallinen sähkö riittää ja tietysti tilaa jonkin verran – tämä riippuu kokoonpanosta mutta n. 3m x 4m(leveys) bilebändille. Plus mielellään jotain syötävää ja juotavaa 🙂
Voinko luottaa että bändi varmasti tulee paikalle? -Ikinä ei olla keikkaa peruttu, ja tuuraavat soittajatkin on meillä aina sillä tasolla, että kertaakaan ei ole tullut muuta kuin kehuja. Eli no worries, homma hoidossa!

 

Mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat olleet tyytyväisiä ammattitaitoiseen bändiimme: Stockmann, Nordea, OAJ, Vantaan Energia, Rudus, Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria, Lvi Dahl, WSP Finland, ABB, Wihuri, Citycon, Kaiku Helsinki, Sodexo, HUS + lukuisat hääparit!

Bilebändi, hääbändi, musiikkia juhliin, cover bändi, orkesteri häihin, bändi häihin, bändi juhliin, esiintyjä juhliin, pianisti, pianisti helsinki, pianisti juhliin, pianisti häihin, trubaduuri, trubaduuri juhliin, trubaduuri helsinki, duo helsinki, laulaja juhliin, laulaja häihin, laulaja kirkkoon, duo juhliin, mies ja kitara, bändi synttäreille, trubaduuri synttäreille

Trubaduuri

Mies, kitara ja huuliharppu – usein muuta ei tarvita!

Trubaduuriohjelmisto sisältää runsaasti tunnettuja kappaleita vuosikymmenien varrelta – mukana on sekä menevää että rauhallista musiikkia; biisejä löytyy rouheista folk-rock-klassikoista nykyhitteihin ja kaikkea siltä väliltä! Trubaduuriesityksen pituus voi olla yhdestä biisistä pariin tuntiin.

Hääbändi - Duo juhliin, duo häihin

Duo & trio

Trubaduurista seuvaara askel menevämpään ja monipuolisempaan kokoonpanoon on kahden muusikon akustinen duo; pikkubändi saa tunnelmoitua kauniisti 2-äänisesti, tai houkuteltua porukan tanssilattialle rempseällä meiningillään. Pieniin tiloihin duo on täydellinen valinta, silloin kun koko bändiä ei kannata roudata paikan päälle.

Duon voi myös laajentaa vielä pykälää monipuolisemmaksi ja menevämmäksi MINIBAND-trioksi jolla saa tarvittaessa jo tanssitettua jengiä isommankin bilebändin lailla!

Jos tykkäät erityisesti 60-70-luvun musasta, niin siihen sopii parhaiten HP:n ja Juho Pitkäsen Classic Rock duo!

Bilebändi, hääbändi, musiikkia juhliin, cover bändi, orkesteri häihin, bändi häihin, bändi juhliin, esiintyjä juhliin, pianisti, pianisti helsinki, pianisti juhliin, pianisti häihin, trubaduuri, trubaduuri juhliin, trubaduuri helsinki, duo helsinki, laulaja juhliin, laulaja häihin, laulaja kirkkoon, duo juhliin, mies ja kitara, bändi synttäreille, trubaduuri synttäreille

Laulava pianisti

HP on valmistunut pianistiksi Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta, ja soittanut taustamusiikkia useissa ravintoloissa ja yksityistilaisuuksissa. Pianisti voi tarvittaessa myös laulaa, mutta usein taustamusiikkina toimii parhaiten pelkkä pianomusiikki. Piano-lauluohjelmistosta löytyy sekä Nat King Colet että Elton Johnit ja Beatles-balladit; instrumentaaliohjelmistossa taas on enimmäkseen ikivihreitä ja kevyitä jazz-klassikoita. Pianistin voi tilata myös hääbändin yhteydessä esim. alkuiltaan tunnelmoimaan!

Jazzahtavaan menoon kannattaa kysellä HP:n ja Miika Laakson Jazz-duoa!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi!