Miniband - akustinen pikkubändi monipuolisella ohjelmistolla

Saammeko esitellä.. Miniband!

Miniband on 3-henkinen semi-akustinen bilebändi; loistava valinta, jos haluat jotain hieman persoonallisempaa kuin tavallisen bändin! Kokoonpanossa ei ole lainkaan perinteistä rumpusettiä, vaan rytmisektio koostuu elektronisista jalkarumpupedaaleista (”stomp box”). Huom: emme käytä taustanauhoja, vaan kaikki soitetaan livenä. Keikkailemme välillä myös ”perinteisellä” trio-kokoonpanolla tavallisen rumpusetin kanssa, jos toivottu ohjelmisto vaatii sitä (esim. jazz- tai rock-painotteisilla keikoilla akustinen rumpusetti toimii usein paremmin). Minibandiin saa myös tarvittassa saksofonistin neljänneksi jäseneksi!

Miksi kannattaa valita Trio?

Bilebändiin verrattuna trion volyymitaso on huomattavasti helpommin hallittavissa, ja tilan tarve on pienempi. Rumpusetti on yleisin ongelmien aiheuttaja erityisesti silloin kun tila on akustiikaltaan haastava. Minibandin soundi on myös persoonallisempi ja akustisempi, mutta tarvittaessa meininkiä ja rytmiä saadaan riittävästi kunnon megabileisiinkin; country-klassikot kuulostavat autenttisen tyylikkäiltä, ja modernit diskohitit raikuvat juuri sopivan banaaleina versioina juhlakansan viihdyttämiseen. Törkyisimmät teknosounditkin löytyvät tarvittaessa takataskusta, emmekä epäile käyttää niitä jos tilanne sitä vaatii.

 Kaikki soittajamme ovat laulavia pelimanneja – huipputason ammattilaisia joilta taittuu eri genret, ja laulustemmatkin pölähtää heleänä 3-äänisesti. Laaja ja monipuolinen ohjel­mistomme sisältääkin sekä vanhoja klassi­koita että uusimpia hit­tejä – alta voit fiilistellä hieman miltä bändi kuulostaa livenä!

Meiltä saa myös muita kokoonpanoja! (klikkaa tästä lisäinfoa)

HP Siikasaari, bilebändi Bändi(=Trademark) sekä Miniband ovat vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

Muutamia usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin:

Miten pukeudutte keikalle? -Smart casual on meillä vakiopukukoodina, ellei toisin toivota. Häissä ehkä astetta siistimpi lookki kuin muilla bilekeikoilla, erityisesti jos esiinnytään jo vihkitilaisuudessa.
Osaatteko ottaa yleisön vai keskityttekö vain soittamiseen? -Kyllä tämä ainakin keskinkertaisen stand up-shown pesee – me voidaan ainakin aina paikata huonot vitsit hyvillä biiseillä! Näillä kilsoilla voi sitäpaitsi keskittyä jo vähän muuhunkin kun soinnun etsimiseen otelaudalta tai koskettimistolta. Eli lyhyt vastaus: kyllä.
Mitä tarvitsee sopia bändiä tilatessa? -Hinta, päivämäärä, juhlapaikka, soitto- ja roudausajat riittää meille. Sekä mahdolliset toivebiisit,  mutta niistä ei kannata stressata, pärjätään ilmankin.
Mitä bändi tarvitsee? -Tavallinen sähkö riittää ja tietysti tilaa jonkin verran (n. 2m x 3m (leveys) riittää minibandille). Plus mielellään jotain syötävää ja juotavaa 🙂
Voinko luottaa että bändi varmasti tulee paikalle? -Koskaan ei olla keikkaa peruttu (saati sitten unohdettu), ja tuuraavat soittajatkin on meillä aina sillä tasolla, että kertaakaan ei ole tullut muuta kuin kehuja. Myöhästymisiäkään ei muistu mieleen yhtään yli 10 vuoden uran aikana. Eli no worries, homma hoidossa!

duo trio bilebändi

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.