Veljekset-miniband!

esiintyjäpalvelu

Veljekset-miniband on 3-henkinen semi-akustinen bilebändi; loistava valinta, jos haluat jotain hieman persoonallisempaa kuin tavallisen bändin! Kokoonpanossa ei ole lainkaan perinteistä rumpusettiä, vaan rytmisektio koostuu elektronisista jalkarumpupedaaleista (”stomp box”). Huom: emme käytä taustanauhoja, vaan kaikki soitetaan livenä.

Keikkailemme välillä myös perinteisellä kitara+basso+rummut -trio-kokoonpanolla, eli ihan tavallisen rumpusetin kanssa, JOS näin erikseen toivotaan tai ohjelmisto kaipaa rock-rumpuja. Miniband-trioon saa myös tarvittassa saksofonistin neljänneksi jäseneksi!

 

 Kaikki soittajamme ovat laulavia pelimanneja – huipputason ammattilaisia joilta taittuu eri genret, ja laulustemmatkin pölähtää heleänä 3-äänisesti. Laaja ja monipuolinen ohjel­mistomme sisältääkin sekä vanhoja klassi­koita että uusimpia hit­tejä – alta voit fiilistellä miltä bändi kuulostaa livenä akustisen ja elektronisemman setin kanssa!

Milloin kannattaa valita Miniband?

Bilebändiin verrattuna trion tilantarve on pienempi ja volyymitaso helpommin hallittavissa; rumpusetti on yleisin ongelmien aiheuttaja bändeissä, erityisesti silloin kun tila on akustiikaltaan haastava. Minibandin soundi on myös persoonallisempi ja astetta akustisempi – tarvittaessa meininkiä saadaan kuitenkin ihan kunnon megabileisiinkin. Tällä triolla country-klassikot kuulostavat autenttisilta ja modernit diskohitit raikuvat juuri sopivan banaaleina versioina juhlakansan viihdyttämiseen; törkyisimmät teknosounditkin löytyvät tarvittaessa työkalupakistamme, emmekä epäile käyttää niitä jos tilanne sitä vaatii!

Meiltä saa myös muita kokoonpanoja trubaduurista bilebändiin! (klikkaa tästä lisäinfoa)

HP Siikasaari, duo Veljekset, bilebändi Brändi (ex-Trademark) sekä Miniband ovat vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

2020 Promokuvat

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.