Pianisti juhliin

Pianisti-laulaja HP Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko, joka on jo 10 vuoden ajan vastannut musiikin järjestämisestä monenlaisiin tilaisuuksiin. Keikat vaihtelevat olohuone-esiintymisistä satojen ihmisten yritysjuhliin ja kokoonpanot pianistista tai “mies ja kitara”-yhdistelmästä bilebändiin.

Laajan ja monipuolisen ohjelmistoavulla saadaan luotua juuri oikeanlainen tunnelma tilaisuuteen; keikoilla kuullaan mm. tunnettuja pop/rock/soul-hittejä aina 50-luvulta tähän päivään asti, unohtamatta ikivihreitä iskelmä- sekä jazz-klassikoita. Myös valssit ja vanhempi tanssimusiikki luonnistuu tarvittaessa.

Monipuolinen ammattilainen

HP on opiskellut musiikkia ja valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ja soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi useissa bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, BananaBand ja Kaartin Soittokunta), pääinstrumentteinaan piano, kitara, huuliharppu sekä laulu. Keikkojen lisäksi hän on työskennellyt studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Brädi, Nikke Ankara) ja on säveltänyt kappa­leita monille Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Robin, Suvi Teräsniska).

Kuuntele tästä ääninäytteitä.

Erilaisia kokoonpanoja

Kaikki kokoonpanot saa halutessaan myös viulistin, saksofonistin tai naissolistin kanssa. Esiintymiset vaihtelevat yhdestä biisistä useaan tuntiin, riippuen kokoonpanosta ja tilaisuudesta. Teemme keikkoja myös pk-seudun ulkopuolella, erityisesti Tampereen seudulla!

Lue lisää kokoonpanoista →

Ääninäytteet

”Sait luotua tosi kivan tunnelman ja huuliharppu oli loistava lisä. Vierailtakin tuli paljon hyvää palautetta ? Erityisesti luonnikkuudesta, rentoudesta ja tilannetajusta, osasit valita juuri sopivat kappaleet. Ja sulhasen kanssa pohdittiin jälkeenpäin, että kuulostit kyllä livenä vielä paljon paremmalta kuin niissä ääninäytteissä tai videoissa ??” -Morsian2016

”Bilebändi Trademark oli viihdyttämässä meitä henkilökunnan kesäjuhlissa. Lyhyesti virsi kaunis; homma toimii ja vieraat viihtyy. Suosittelemme lämpimästi” -Vantaan Energia

”Trademark otti homman haltuun häissämme toukokuussa 2014. Järjestelyt ennen juhlaa ja sen jälkeen, sekä yhteydenpito H-P:n kanssa toimi erinomaisesti. Bändi soitti toiveestamme pari kappaletta biisilistan ulkopuolelta, ja sainpa todistaa ensimmäistä kertaa, että KAIKKI häävieraat (noin 60 kpl) olivat samanaikaisesti tanssimassa! Voin lämpimästi suositella kaikille, jotka arvostavat hyvää meininkiä” -Ville/Sulhanen

Siirry vieraskirjaan tästä →

Ota yhteyttä, ja anna HooPeen hoitaa

Bilebändi on onnistuessaan unohtumaton elämys juhlissa, josta monet puhuvat vielä pitkään.

Tämän varmistamiseksi lähetä viesti, johon henkilökohtaisesti HP vastaa. Hän kysyy budjettisi, sinä kerrot haluavasi Toivo Kärkeä. Hän hoitaa bändin, järjestää bändin kuljetukset, äänentoiston sekä suunnittelee ohjelmiston.

Sinä nukut yösi hyvin ja juhlapäivänä nautit esityksestä.

Varaukset

Trubaduuri häihin
Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997