Bile­bändi häihin – Brändi on viihdyt­tänyt juhla­kansaa jo yli kymme­nen vuotta! Yhtyeen soit­tajat ovat PK-seudulla vaikuttavia alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin tausta­joukoissa.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), mutta tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että päivän poltta­vimpia hit­tejä; pop/­rock/­disco­-musan lisäksi myös jazz & iskelmä kuuluu reper­tuaariim­me.

Kysy tarjo­usta ja varaa bilebändi juhliisi! hp@siikasaari.fi // 040-8678997

Bilebändi Brändi ja HP on vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: UPM, Nordea, Terveystalo, Lidl, Airam, THL, PAF, Lemminkäinen, SAS, ABB, OAJ jne…

 

bilebändi brändi
bilebändi juhliin

Miksi kannattaa tilata meidät eikä joku toinen bändi? -Meidän bändiin ja tuuraajarinkiin on valikoitunut vain alan parhaita pelimanneja joilla on monipuolista kokemusta, improvisaatiokykyä sekä tilannetajua, eli homma toimii takuuvarmasti ja kaikenlainen säätö ja sekoilu on minimoitu.
Miten pukeudutte keikalle?
-Smart casual, ellei toisin toivota. Häissä ehkä astetta siistimpi lookki kuin muilla bilekeikoilla.
Mitä tarvitsee sopia bändiä tilatessa? -Hinta, päivämäärä, juhlapaikka, soitto- ja roudausajat riittää meille. Sekä mahdolliset toivebiisit,  mutta niistä ei kannata stressata, pärjätään ilmankin.
Mitä bändi tarvitsee? -Tavallinen sähkö riittää ja tietysti tilaa jonkin verran – tämä riippuu kokoonpanosta mutta n. 3m x 4m(leveys) bilebändille. Plus mielellään jotain syötävää ja juotavaa 🙂
Oletteko kalliita? -Varmasti on halvempiakin harrastelijabändejä, mutta toisaalta me teemme usein hääkeikat 4-henkisellä kokoonpanolla, toisin kuin suurin osa bilebändeistä, joissa on 5-jäsentä; tämä johtuu siitä, että meillä lähes kaikki soittajat myös laulavat, ja todella hyvin! Eli erillistä solistia me ei tarvita, ellei erikseen sellaista haluta tilata. 
Voinko luottaa että bändi varmasti tulee paikalle? -Ikinä ei olla keikkaa peruttu (saati sitten unohdettu), ja tuuraavat soittajatkin on meillä aina sillä tasolla, että kertaakaan ei ole tullut muuta kuin kehuja. Myöhästymisiäkään ei muistu mieleen yhtään yli 10 vuoden uran aikana. Eli no worries, homma hoidossa!

Duo & trio

Silloin kun koko bilebändiä ei kannata roudata paikan päälle, kannattaa tutustua meidän akustisiin pikkubändeihin; kahden laulavan pelimannin taitava duo toimii sekä taustalla että bailujen tanssittajana, ja trubaduuriin verrattuna siinä on pykälää enemmän potkua ja monipuolisuutta.

Duon voi myös laajentaa jälleen astetta menevämmäksi semi-akustiseksi Miniband-trioksi! Kysy lisää niin mietitään juuri oikea kokoonpano tilaisuuteenne!

Trubaduuri

Joskus tunnelman kohottajaksi riittää pelkkä trubaduuri; mies, kitara ja huuliharppu.

Trubaduuriohjelmisto koostuu suurimmaksi osaksi koti- ja ulkomaisista pop/rock-klassikoista 60-70-luvulta tähän päivään (The Beatles, Neil Young, CCR, J. Karjalainen, Irwin, Juice, Avicii, Ed Sheeran, Coldplay jne…). Biisejä löytyy kyllä ihan laidasta laitaan! Trubaduuriesityksen pituus voi olla yhdestä biisistä pariin kolmeen tuntiin.

Jos diggaat erityisesti 60-70-luvun musiikista niin tsekkaa myös HP:n ja Juho Pitkäsen Classic Rock duo!

piano man

Laulava pianisti

HP on valmistunut pianistiksi Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta, ja soittanut taustamusiikkia mm. useissa pk-seudun ravintoloissa. Ohjelmisto on monipuolinen ja laaja – mukana on mm. ikivihreitä klassikoita, elokuvamusiikkia ja jazzahtavaa meininkiä. Pianisti voi tarvittaessa myös laulaa (esim muutaman biisin), mutta usein taustamusiikkina toimii parhaiten pelkkä pianomusiikki.

HP:n ja Miika Laakson tyylikäs Jazz-duo on myös oiva valinta jos haluaa juhliin tyylikkyyttä!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.