Trubaduuri & pianisti H-P Siikasaari

trubaduuri helsinki

Trubaduuri Hannu-Pekka Siikasaari on kolmannen polven muusikko Siikasaaren Jazz-suvusta; Helsingissä asuva tyylikäs laulaja, pianisti sekä kitaristi, joka on jo yli 10 vuoden ajan keikkaillut ammatikseen sekä yksin että erilaisissa bändikokoonpanoissa. Keikkakokemusta on kertynyt monenlaisista yksityistilaisuuksista; häät, yritysjuhlat, kotibileet jne!

H-P tekee soolokeikkoja sekä kitaran että pianon säestyksellä – huuliharppu kulkee myös aina mukana. Ohjelmisto on laaja ja monipuolinen ja kattaa useita eri genrejä jazzista poppiin – H-P:lla on rento ote, hän osaa lukea tilannetta hyvin ja löytää varmasti juuri oikeat kappaleet tilanteeseen kuin tilanteeseen! Pianon kanssa onnistuu myös instrumentaalinen jazzahtava taustamusiikki.

H-P on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi, soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi monissa bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, & Jean S) sekä työskennellyt monipuolisesti musiikkialalla studio­muusikkona ja biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille; hänen sävellyksiään ovat levyttäneet mm. Robin, Pyhimys, Suvi Teräsniska ja studiomuusikkona hänen soittoaan kuullaan mm. Evelinan sekä Pauli Hanhiniemen levyillä, ja Vain Elämää-sarjassa.

HP:n laulua kuulet myös 2019-2020 kesäradiomainoksessa joka on tullut jokaiselle autoilijalle varmasti tutuksi:

Tsekkaa myös meidän muut kokoonpanot; Akustinen Duo Veljekset, Veljekset-Miniband sekä Bilebändi Brändi!

2020 Promokuvat

Ota yhteyttä

Häät, syntymäpäivät, yritysjuhlat… – varaa nyt Trubaduuri H-P Siikasaari juhliisi!

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997