Elävää musiikkia yksityistilaisuuksiin!

Trubaduuri HP Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko; tyylikäs laulaja, pianisti sekä kitaristi, joka on jo yli 10 vuoden ajan keikkaillut ja järjestänyt ohjelmatoimiston tavoin live-musiikkia monenlaisiin tilaisuuksiin (yritysjuhlat, häät, synttärit, hautajaiset jne). Esiintyjäpalvelun keikkarinkiimme on valikoitunut pelkästään huipputason ammattilaisia – monipuolisia muusikoita ja viihdyttäjiä, joista saadaan koottua juuri oikeanlainen kokoonpano tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Kokoonpanot

Kokoonpanoja erityisillä teemoilla:

Viulu, sello, saksofoni, trumpetti ja naislaulaja (pystysolisti) on myös mahdollista liittää kaikkiin kokoonpanoihimme.

Monipuolinen ammattilainen

HP on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi, soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi monissa bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, & Jean S) sekä työskennellyt monipuolisesti musiikkialalla studio­muusikkona ja biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille (sävellyksiä mm. Robin, Pyhimys, Suvi Teräsniska ja studiomuusikkona mm. Evelina, Pauli Hanhiniemi, Vain Elämää-sarja). HP:n laulua kuulet myös 2019-2020 kesäradiomainoksessa joka on tullut jokaiselle autoilijalle varmasti tutuksi..

HP valittiin ohjelmatoimisto Akateemisten Muusikoiden vuoden 2018 keikkailijaksi positiivisen asiakaspalautteen ansiosta! 

Lue tämä kun tilaat esiintyjän!

Trubaduuri tai ”piano man”

H-P tekee soolokeikkaa sekä pianon että kitaran säestyksellä; sooloesiintymiset sopivat parhaiten luomaan tunnelmaa, ja periaatteessa tanssittaminenkin onnistuu kitaran kanssa, mutta jos tiedossa on menevät bileet ja tanssimista, niin kannattaa yleensä buukata vähintään 2 muusikkoa. Pianistin voi tilata joko laululla tai ilman – taustajazz-keikkoja on tullut tehtyä useissa ravintoloissa sekä coctail-tilaisuuksissa.

Akustinen duo Veljekset

Akustinen Veljekset-Duo toimii tilanteessa kuin tilanteessa – molemmat soittajat myös laulavat, eli 2-äänistä laulua on luvassa paljon! Bändin peruskokoonpano on akustinen kitara & mandoliini + huuliharppu, mutta myös piano + kitara-duo hoituu – riippuu ihan tilanteesta ja toiveista! Stomp box-jalkarumpukin otetaan välittömästi käyttöön jos tilanne huutaa tanssittavampaa musikkia.

Jos 60-70-luvun rock/folk-klassikot ovat se juttu, niin tsekkaa myös HP:n ja Juho Pitkäsen classic rock-duo!

Veljekset-Miniband

Veljekset-Miniband on suosittu syystä; tällä power-triolla onnistuu käytännössä mikä tahansa akustisesta fiilistelystä elektroniseen bilerymistelyyn – triossa ei ole perinteistä rumpusettiä, vaan rummut hoidetaan stomp boxeilla (”jalkarummut”), eli volyymitason kontrollointi on helpompaa kuin koko bändillä, eikä Miniband nimensä mukaisesti myöskään vie tilaa samalla tavalla kuin bilebändi. Tällä bändillä tutuista klassikoista tulee usein hulvattomia ja persoonallisia versioita, ja stemmatkin pölähtää 3-äänisesti. Trio voi tarvittaessa tulla paikalle myös täysin akustisesti ilman äänentoistoa (lyhyemmät keikat) – tsekkaa alta videot!

Bilebändi BRÄNDI 

Bile­bändi BRÄNDI (ex-TRADEMARK) on keikkaillut aktiivisesti jo yli 10 vuotta; häät, synttärit, firman pikkujoulut – been there! Yhtyeen soit­tajat ovat rautaisia alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin taustabändeissä.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet sekä 3 taitavaa laulajaa. Tämä on harvinaista herkkua bilebändeissä, ja mahdollistaa tavallista joustavamman meiningin; biisit vaihtuvat usein lennosta fiiliksen mukaan, ilman taukoja kappaleiden välissä. Tarvit­taessa olemme myös laajen­net­tavissa; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin. Bilebändi kaikilla mausteilla on ehdottomasti näyttävin valinta isolle stagelle!

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että uusia hit­tejä ja tyylilajien kirjo on laaja.

Pianisti & saksofoni – jazzahtavaa taustamusiikkia

Laulava pianisti HP Siikasaari on soittanut satoja taustamusiikkikeikkoja erilaisissa yksityistilaisuuksissa sekä useissa ravintoloissa. Ohjelmistossa on paljon ikivihreitä, elokuvamusiikkia, jazzahtavia sekä pop- ja iskelmäklassikoita. Usein taustamusiikkina toimii parhaiten ihan pelkkä pianomusiikki, mutta Sinatrat ynnä muut lähtee kyllä tarvittaessa laulunkin kanssa! Pianistin voi tilata esiintymään myös esim. viulun tai saksofonin kanssa – jos jazz kiinnostaa niin tsekkaa myös Miika Laakso Jazz duo!

Laajenna kokoonpanoja pystysolistilla!

Kaikkiin kokoonpanoihin saa mukaan halutessaan myös naissolistin – Satu Liimatta on Metropolia AMK:sta valmistunut monipuolinen laulaja ja laulunopettaja, joka on julkaissut myös omaa musiikkiaan artistinimellä Satu Lii (levy ”Maailman laidalla” löytyy Youtubesta täältä sekä Spotifysta). Allaolevalta videolta näkee ja kuulee Satun laulua:

VIERASKIRJA

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
Pakolliset kentät on merkitty *
E-mail osoitettasi ei julkaista
Väärinkäytöksien estämiseksi tallennamme ip-osoitteen 3.216.28.250.
Vieraskirjaan kirjoitetut viestit saattavat näkyä vasta ylläpidon hyväksynnän jälkeen.
Meillä on oikeus muokata, poistaa tai jättää julkaisematta viestejä.
33 merkintää.
Eeva Erkkilä - Espoo kirjoitti 16.12.2015 klo. 22:08:
Keväiset synttäribileet onnistuivat Siikasaaren duon hyvällä musasetillä ja saivat väen tanssimaan ja nauttimaan illasta pitkään.
Keväiset synttäribileet onnistuivat Siikasaaren duon hyvällä musasetillä ja saivat väen tanssimaan ja nauttimaan illasta pitkään.
Kari Aarvala - Helsinki kirjoitti 16.12.2015 klo. 20:12:
Kiitos hyvästä juhlien tunnelmaan sopivasta setistä! Saitte loppukiidossa koko porukan lattialle ja vauhdin päälle. Toimii!
Kiitos hyvästä juhlien tunnelmaan sopivasta setistä! Saitte loppukiidossa koko porukan lattialle ja vauhdin päälle. Toimii!
Virpi Juutilainen /Rudus Oy - Tuusula kirjoitti 16.12.2015 klo. 18:03:
Kiitos sinulle erinomaisesta esiintymisestä asiakaslounaallamme ravintola Krapilla joulukuun alussa. Pianomusiikki taustalla loi mukavan tunnelman vieraiden ruokaillessa. Suosittelen!
Kiitos sinulle erinomaisesta esiintymisestä asiakaslounaallamme ravintola Krapilla joulukuun alussa. Pianomusiikki taustalla loi mukavan tunnelman vieraiden ruokaillessa. Suosittelen!

Käy myös lukemassa / lisäämässä arvostelu Googleen tai seuraa FACEBOOKISSA!

Yhteystiedot

Trubaduuri häihin

mail: hp at siikasaari.fi
puh: 040-867 8997