Bilebändi BRÄNDI

Bändi häihin, pikkujouluihin, yritysjuhliin, syntymäpäiville...

Helsinki­läinen Bile­bändi BRÄNDI on viihdyt­tänyt juhla­kansaa jo kymme­nisen vuotta! Yhtyeen soit­tajat ovat nuoria alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin tausta­joukoissa.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), mutta tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että päivän poltta­vimpia hit­tejä; monipuolisuuden ja heittäytymiskyvyn avulla bilebändi saa räätälöityä juuri oikeanlaisen biisilistan illan yleisöä varten jopa etukäteen suunnittelematta – joustovaraa löytyy, ja paras meininki syntyykin aina bändin ja yleisön vuorovaikutuksesta!

Tässä bilebändissä rento ja hauska mei­nin­ki yhdis­tyy rautai­seen ammatti­taitoon kysy tarjo­usta!

 

Muutamia usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin:

Miten pukeudutte keikalle? -Smart casual on meillä vakiopukukoodina, ellei toisin toivota. Häissä ehkä astetta siistimpi lookki kuin muilla bilekeikoilla, erityisesti jos esiinnytään jo vihkitilaisuudessa.
Osaatteko ottaa yleisön vai keskityttekö vain soittamiseen? -Kyllä tämä ainakin keskinkertaisen stand up-shown pesee – me voidaan ainakin aina paikata huonot vitsit hyvillä biiseillä! Näillä kilsoilla voi keskittyä jo vähän muuhunkin kun soinnun etsimiseen otelaudalta tai koskettimistolta.
Mitä tarvitsee sopia bändiä tilatessa? -Hinta, päivämäärä, juhlapaikka, soitto- ja roudausajat riittää meille. Sekä mahdolliset toivebiisit,  mutta niistä ei kannata stressata, pärjätään ilmankin.
Mitä bändi tarvitsee? -Tavallinen sähkö riittää ja tietysti tilaa jonkin verran – tämä riippuu kokoonpanosta mutta n. 3m x 4m(leveys) bilebändille. Plus mielellään jotain syötävää ja juotavaa 🙂
Voinko luottaa että bändi varmasti tulee paikalle? -Ikinä ei olla keikkaa peruttu (saati sitten unohdettu), ja tuuraavat soittajatkin on meillä aina sillä tasolla, että kertaakaan ei ole tullut muuta kuin kehuja. Myöhästymisiäkään ei muistu mieleen yhtään yli 10 vuoden uran aikana. Eli no worries, homma hoidossa!

 

Bilebändi BRÄNDI (=entinen TRADEMARK) ja HP Siikasaari on vuosien varrella esiintynyt monissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat olleet tyytyväisiä ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, PAF, Lemminkäinen, SAS, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB + lukuisat hääparit!

Bilebändi, hääbändi, musiikkia juhliin, cover bändi, orkesteri häihin, bändi häihin, bändi juhliin, esiintyjä juhliin, pianisti, pianisti helsinki, pianisti juhliin, pianisti häihin, trubaduuri, trubaduuri juhliin, trubaduuri helsinki, duo helsinki, laulaja juhliin, laulaja häihin, laulaja kirkkoon, duo juhliin, mies ja kitara, bändi synttäreille, trubaduuri synttäreille

Trubaduuri

Mies, kitara ja huuliharppu ja rento meininki – trubaduuri toimii monessa tilanteessa ja on helppo ratkaisu, kun haluaa elävää musiikkia piristämään juhlia. Esitykset voivat olla muutaman biisin mittaisia tai parin-kolmen tunnin keikkoja. One man bandin ohjelmisto on valtava ja biisejä löytyy varmasti kaikenikäisille!

piano man

Laulava pianisti

Kevyt pianomusiikki toimii hyvin esimerkiksi coctail-tilaisuuksissa tai häissä ruokailun / kahvittelun taustalla. HP on valmistunut pianistiksi Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta, ja soittanut taustamusiikkia mm. useissa pk-seudun ravintoloissa – ohjelmistossa on paljon ikivihreitä ja jazzahtavia hittejä vuosien varrelta.

Hääbändi - Duo juhliin, duo häihin

Duo & trio

Duo toimii sekä bileiden tanssittajana että tunnelmallisena taustamusiikkina – pikkubändiä varten ei kovin suurta tilaa tarvitse varata, ja hintakin pysyy kohtuullisena verrattuna koko bändiin.

Duon voi tarvittaessa myös laajentaa jälleen astetta menevämmäksi trioksi! Kysy lisää niin mietitään oikea kokoonpano tilaisuuteenne.

Ps. Sekä duossa että triossa on tarvittaessa mukana nykyään myös sähkörumpupedaalit ja jalkatamburiinit, joiden avulla kokoonpano kuulostaa jo lähes kokonaiselta bilebändiltä!

Jos erityisesti 60-70-luvun musiikki iskee, niin tsekkaa Juho Pitkäsen ja HP Siikasaaren Classic Rock duo!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.