Bilebändi TRADEMARK

Bilebändi häihin nuorekkaalla otteella!

Bilebändi häihin pääkaupunkiseudulta! Helsinki­läinen bilebändi TRADEMARK on kiertänyt häitä ja muita bileitä jo vuosia; yhtyeen soit­tajat ovat 25-30v musiikkialan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen artis­tin tausta­lla.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat) – olemme myös laajen­net­tavissa myös 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonistin ja/tai nais­solistin.

Ohjel­mistomme on laaja ja monipuolinen, ja kattaa suosituimmat musiikkityylit ja biisit – toiveita kannattaa laittaa, mutta taitavalle bändille kannattaa jättää pelivaraa; soittajat lukevat yleisöään ja saavat nostatettua meiningin huippuunsa rennolla mutta ammattitaitoisella otteellaan.

Kysy tarjousta ja varaa bilebändi häihin! Teemme keikkaa myös pk-seudun ulkopuolella – hinta nousee kuitenkin jonkin verran kun liikutaan pois etelä-suomen alueelta.

Bilebändi häihin, Bilebändi Helsinki, bändi helsinki

Bilebändi Trademark ja HP on vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, PAF, Lemminkäinen, SAS, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy jne…

piano man

Laulava pianisti

HP on valmistunut Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta pääsoittimenaan piano, ja soittanut pianomusiikkia useissa ravintoloissa ja häissä. Tarvittaessa pianistin saa myös laulamaan, mutta usein pelkkä pianomusiikkikin riittää, esim. jos kyseessä on tunnelmointi cocktail-tilaisuuden taustalla.

Pianomusiikki sopii hyvin myös häissä kahvitilaisuuden taustalle ennenkuin bilebändi aloittaa osuutensa – kysy tarjousta bändin yhteydessä!

Bilebändi, hääbändi, musiikkia juhliin, cover bändi, orkesteri häihin, bändi häihin, bändi juhliin, esiintyjä juhliin, pianisti, pianisti helsinki, pianisti juhliin, pianisti häihin, trubaduuri, trubaduuri juhliin, trubaduuri helsinki, duo helsinki, laulaja juhliin, laulaja häihin, laulaja kirkkoon, duo juhliin, mies ja kitara, bändi synttäreille, trubaduuri synttäreille, trubaduuri syntymäpäiville

Trubaduuri

Mies ja kitara + huuliharppu – pettämätön yhdistelmä!

Trubaduuriohjelmisto koostuu suomalaisista ja ulkomaisista pop/rock-klassikoista 60-luvulta nykyhitteihin (The Beatles, Neil Young, CCR, J. Karjalainen, Irwin, Juice, Kari Tapio, Avicii, Ed Sheeran, Coldplay jne…). Biisejä on satoja, ja sopivat hitit löytyvät varmasti jokaiseen tilaisuuteen! Trubaduuriesityksen pituus voi olla vain yksi biisi (esim kirkossa) tai vaikka pari-kolme tuntiakin – riippuu tilanteesta.

Jos 60-70-luvun musa iskee niin tarkasta Classic Rock duo!

Bilebändi, hääbändi, musiikkia juhliin, cover bändi, orkesteri häihin, bändi häihin, bändi juhliin, esiintyjä juhliin, pianisti, pianisti helsinki, pianisti juhliin, pianisti häihin, trubaduuri, trubaduuri juhliin, trubaduuri helsinki, duo helsinki, laulaja juhliin, laulaja häihin, laulaja kirkkoon, duo juhliin, mies ja kitara, bändi synttäreille, trubaduuri synttäreille, trubaduuri helsinki

Duo & trio

Duo on trubaduurin ja bilebändin välimuoto – se soveltuu sekä rauhalliseen tunnelmointiin että juhlien tanssittajaksi. Kompaktin koon ja huokean hinnan takia tämä pikkubändi on hyvin suosittu, ja syystäkin; laulavat pelimannit saavat taiottua tunnelman kattoon, ja volyymitasotkin saa pidettyä aisoissa koko bändiä helpommin.

Duon voi myös laajentaa jälleen astetta menevämmäksi trioksi lisäämällä siihen esim. cajon-rummun tai saksofonin – kysy lisää!

Ps. Sekä duossa että triossa on tarvittaessa mukana nykyään myös sähkörumpupedaalit ja jalkatamburiinit, joiden avulla kokoonpano kuulostaa jo lähes kokonaiselta bilebändiltä!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.