Bilebändi BRÄNDI

Bilebändi häihin nuorekkaalla otteella!

Helsinki­läinen bilebändi Brändi on kiertänyt häitä ja muita bileitä jo kymmenen vuotta; yhtyeen soit­tajat ovat musiikkialan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen huippuartis­tin tausta­lla.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat) – olemme myös laajen­net­tavissa myös 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonistin ja/tai nais­solistin.

Ohjel­mistomme on laaja ja monipuolinen ja kattaa suosituimmat musiikkityylit – toiveita kannattaa laittaa, mutta bändille kannattaa jättää pelivaraa; soittajat lukevat yleisöään ja saavat nostatettua meiningin huippuunsa rennolla mutta ammattitaitoisella otteellaan. Kappaleet vaihtuu usein lennosta ilman turhia taukoja biisien välissä, ja bileet jatkuvat välillä non-stoppina välillä jopa koko setin ajan!

Kysy tarjousta ja varaa coverbändi häihin! Teemme keikkaa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella – hinta nousee kuitenkin jonkin verran kun liikutaan pois etelä-suomen alueelta.

Bilebändi Trademark ja HP on vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, PAF, Lemminkäinen, WSP Finland Oy, ABB, Wihuri Oy jne…

piano man

Laulava pianisti

HP on valmistunut Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta pianistiksi, ja soittanut monissa ravintoloissa ja häissä. Tarvittaessa pianisti voi myös laulaa, mutta usein pelkkä instrumentaalimusiikkikin riittää, esim. jos kyseessä on taustamusisointi cocktail-tilaisuuden taustalla.

Pianomusiikki sopii hyvin myös häissä kahvitilaisuuden taustalle ennenkuin bilebändi aloittaa osuutensa – kysy tarjousta bändin yhteydessä!

Trubaduuri

Mies ja kitara + huuliharppu – pettämätön yhdistelmä!

Trubaduuriohjelmisto koostuu suomalaisista ja ulkomaisista pop/rock-klassikoista 60-luvulta nykyhitteihin (The Beatles, Neil Young, CCR, David Bowie, J. Karjalainen, Irwin, Juice, Hector, Ed Sheeran, Marvin Gaye jne…). Biisejä on satoja, ja sopivat hitit löytyvät varmasti jokaiseen tilaisuuteen! Trubaduuriesityksen pituus voi olla yksi biisi (esim kirkossa) tai pari-kolme tuntiakin – riippuu tilaisuuden luonteesta.

Jos 60-70-luvun musa iskee niin tarkista Juho Pitkäsen ja HP:n Classic Rock duo!

akustinen duo veljekset

Duo & trio

Duo on trubaduurin ja bändin välimuoto ja soveltuu sekä rauhalliseen tunnelmointiin että juhlien tanssittajaksi. Kompaktin koon takia tämä pikkubändi on hyvin suosittu, ja syystä; laulavat pelimannit nostattavat tunnelman kattoon, ja volyymitasotkin saa pidettyä aisoissa bilebändiä helpommin.

Duon voi myös laajentaa jälleen astetta menevämmäksi trioksi lisäämällä siihen esim. cajon-rummun tai saksofonin – kysy lisää niin mietitään oikea kokoonpano teidän juhliin!

Ps. Sekä duossa että triossa on mukana nykyään myös sähkörumpupedaalit ja jalkatamburiinit, joiden avulla kokoonpano kuulostaa jo lähes kokonaiselta bilebändiltä – hyvä meininki on taattu!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.