akustinen duo veljekset

Duo Veljekset

Akustinen duo Veljekset toimii sekä tunnelmanluojana että tarvittaessa myös bileiden tanssittajana – tällä bändillä on kierretty monet häät, synttärit, yritysjuhlat, ja kesäjuhlat! Biisilista kattaa satoja biisejä 60-luvulta tähän päivään, ja molemmat soittajat myös laulavat, eli heleää 2-äänistä laulua on luvassa!

Peruskokoonpano on kitara sekä mandoliini (tai 2 kitaraa) + stomp box, mutta molemmat soittajat taitavat useita eri soittimia ja vaihdellaan soittimia vähän fiiliksen ja keikan luonteen mukaan – välillä mukana on syna/sähköpiano. Mukaan saa tarvittaessa myös saksofonistin tai viulistin kolmanneksi jäseneksi, tai sitten kolmannen laulumiehen, jolloin keikkailemme Trio Veljekset-nimellä.

Milloin valitset duon?

Akustinen duo on trubaduuria astetta menevämpi ja monipuolisempi valinta; tämä bändi toimii parhaiten letkeään tai rauhalliseen tunnelmointiin tai akustiseen jammailuun – porukka saadaan takuuvarmasti myös tanssilattialle, mutta kunnon tykitysbileisiin kannattaa silti suosiolla harkita ensisijaisesti joko MINIBAND-trioa tai meidän koko bilebändiä.

Meiltä saa myös muita kokoonpanoja! (klikkaa tästä lisäinfoa)

Trubaduuri HP Siikasaari, duo/trio Veljekset ja bilebändi BRÄNDI ovat vuosien varrella esiintynyt sadoissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997