akustinen duo veljekset

Duo Veljekset – elävä jukeboksi!

Akustinen/puoliakustinen duo Veljekset toimii sekä tunnelmanluojana että tarvittaessa myös bileiden tanssittajana – tällä bändillä on kierretty monet häät, synttärit, yritysjuhlat, puutarha- ja kesäjuhlat! Biisilista on valtava ja kasvaa koko aja, ja molemmat soittajat myös laulavat, eli 2-äänistä heleää laulua on luvassa! Välillä vaihdellaan soittimia ja mandoliini kulkeekin usein duon mukana. Joskus roudaamme sähköpianonkin mukaan, ja mukaan saa tarvittaessa myös saksofonistin tai viulistin kolmanneksi jäseneksi.

Milloin valitset duon?

Akustinen duo Veljekset on trubaduuria astetta menevämpi ja monipuolisempi valinta; tämä bändi toimii parhaiten letkeään tai rauhalliseen tunnelmointiin tai akustiseen jammailuun – porukka saadaan myös tanssilattialle, mutta kunnon bileisiin suosittelen silti suosiolla ensisijaisesti joko MINIBAND-trioa tai bilebändiä.

 Kaikki soittajamme ovat lahjakkaita pelimanneja joilta taittuu myös laulu hienosti. Laaja ja monipuolinen ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että uusimpia hit­tejä – alta voit kuunnella miltä bändi kuulostaa livenä!

Meiltä saa myös muita kokoonpanoja! (klikkaa tästä lisäinfoa)

HP Siikasaari, duo, bilebändi BRÄNDI sekä Miniband ovat vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997