Trubaduuri pikkujouluihin, häihin, synttäreille..

Trubaduuri pikkujouluihin ja yritysjuhliin – Hannu-Pekka Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko, joka on jo 10 vuoden ajan keikkaillut ja vastannut live-musiikin järjestämisestä monenlaisiin tilaisuuksiin.

Hyvä trubaduuri ottaa yleisön ja tilaisuuden luonteen huomioon kappalevalinnoillaan ja vuorovaikutustaidoillaan; rento meininki ja monipuolinen ohjelmisto (pop/rock/soul/jazz/iskelmä) mahdollistaa juuri oikeanlaisen tunnelman luomisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Huumoriakin saa usein olla mukana – musiikki onkin usein paras tapa rikkoa jää formaaleissa tai vähemmän formaaleissakin tilaisuuksissa.

Vinkki: Kannattaa tsekata myös kahden pelimannin duo-orkesteri jos kaipaat menoa ja meininkiä! Bilebändikin löytyy tarvittaessa.

Monipuolinen ammattilainen

HP on valmistunut ammattimuusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ja soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi useissa bändeissä (mm. legendaarinen Boston Promenade Big Band, BananaBand, Jean S ja Kaartin Soittokunta), pääinstrumentteinaan piano, kitara, huuliharppu sekä laulu. Keikkailun lisäksi hän vaikuttaa studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Brädi, Nikke Ankara) ja on säveltänyt kappa­leita monille Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Robin, Suvi Teräsniska, Jannika B, Neljänsuora).

Kokoonpanovaihtoehdot

Kaikki kokoonpanot saa halutessaan myös viulistin tai saksofonistin kanssa. Kysy lisää niin mietitään oikea kokoonpano teidän tilaisuuteen!

Lue lisää kokoonpanoista →

Ääninäytteet

”Loistava trubaduuri! Sait luotua tosi kivan tunnelman ja huuliharppu oli loistava lisä. Vierailtakin tuli paljon hyvää palautetta ? Erityisesti luonnikkuudesta, rentoudesta ja tilannetajusta, osasit valita juuri sopivat kappaleet. Ja sulhasen kanssa pohdittiin jälkeenpäin, että kuulostit kyllä livenä vielä paljon paremmalta kuin niissä ääninäytteissä tai videoissa ??” -Morsian2016

”H-P oli häissämme soittamassa, olimme erittäin tyytyväisiä ja myös vieraat kehuivat jälkeenpäin taitavaa esiintyjää! Kiitos 🙂 ” -Linda & Jussi

”Keväiset synttäribileet onnistuivat Siikasaaren duon hyvällä musasetillä ja duo sai väen tanssimaan ja nauttimaan illasta pitkään.” -Eeva

”Hieno bändi, joka osaa lukea yleisöään :)” -Heidi/OAJ

Siirry vieraskirjaan tästä →

Ota yhteyttä, ja anna HooPeen hoitaa

Live-musiikki on onnistuessaan unohtumaton elämys juhlissa, josta monet puhuvat vielä pitkään.

Tämän varmistamiseksi lähetä viesti, johon henkilökohtaisesti HP vastaa!

Yhteystiedot

Trubaduuri häihin
Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997