Hääbändi - Duo juhliin, duo häihin

Duo juhliin

Duo juhliin – Silloin kun koko bilebändiä ei kannata roudata paikan päälle, kannattaa tilata suosittu kahden laulavan pelimannin pikkubändi; tehokas Duo Veljekset toimii sekä taustalla että bileiden tanssittajana, ja trubaduuriin verrattuna siinä on pykälää enemmän potkua ja monipuolisuutta.

Duon voi myös laajentaa jälleen astetta menevämmäksi akustishenkiseksi Miniband-trioksi – kysy lisää niin mietitään juuri oikea kokoonpano tilaisuuteenne!

Ps. Sekä duossa että triossa on tarvittaessa mukana myös sähkörumpupedaalit ja jalkatamburiinit, joiden avulla kokoonpano kuulostaa jo lähes kokonaiselta bilebändiltä!

Bilebändi, hääbändi, musiikkia juhliin, cover bändi, orkesteri häihin, bändi häihin, bändi juhliin, esiintyjä juhliin, pianisti, pianisti helsinki, pianisti juhliin, pianisti häihin, trubaduuri, trubaduuri juhliin, trubaduuri helsinki, duo helsinki, laulaja juhliin, laulaja häihin, laulaja kirkkoon, duo juhliin, mies ja kitara, bändi synttäreille, trubaduuri synttäreille

Trubaduuri

Joskus tunnelman kohottajaksi riittää pelkkä trubaduuri; mies, kitara ja huuliharppu.

Trubaduuriohjelmisto koostuu suurimmaksi osaksi koti- ja ulkomaisista pop/rock-klassikoista 60-70-luvulta tähän päivään (The Beatles, Neil Young, CCR, J. Karjalainen, Irwin, Juice, Kari Tapio, Avicii, Ed Sheeran, Coldplay jne…). Biisejä löytyy kyllä ihan laidasta laitaan, ei huolta! Trubaduuriesityksen pituus voi olla yhdestä biisistä pariin kolmeen tuntiin.

Jos diggaat erityisesti 60-70-luvun musiikista niin tsekkaa myös Classic Rock duo!

piano man

Laulava pianisti

Pianisti HP Siikasaari on valmistunut Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta, ja soittanut taustamusiikkia mm. useissa pk-seudun ravintoloissa. Ohjelmisto on monipuolinen ja laaja – mukana on mm. ikivihreitä klassikoita, elokuvamusiikkia ja jazzahtava meininkiä. Usein taustamusiikkina toimii parhaiten pelkkä pianomusiikki, mutta tilanteen tullen Elton Johnit ja Stevie Wonderit lähtee kyllä myös laulun kanssa!

Jazzahtavaan menoon kannattaa kysellä HP:n ja Miika Laakson Jazz-duoa!

Nuorekas bändi häihin, yritysjuhliin, pikkujouluihin...

Bilebändi TRADEMARK

Helsinki­läinen Bile­bändi TRADEMARK on viihdyt­tänyt juhla­kansaa jo kymme­nisen vuotta! Yhtyeen soit­tajat ovat nuoria alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin tausta­joukoissa.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), mutta tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että päivän poltta­vimpia hit­tejä; pop/­rock/­disco­-musan lisäksi myös jazz & iskelmä kuuluu reper­tuaariim­me. Laajan ohjelmiston avulla bändi saa räätälöityä juuri oikeanlaisen tunnelman illan yleisöä varten jopa etukäteen suunnittelematta – joustovaraa löytyy aina, ja parhaat bileet syntyy bändin ja yleisön vuorovaikutuksesta!

Tässä bändissä rento ja hulva­ton mei­nin­ki yhdis­tyy rautai­seen ammatti­taitoon – kysy roh­keasti tarjo­usta!

Bilebändi häihin, Bilebändi Helsinki, bändi helsinki

Bilebändi Trademark ja HP on vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, Konffa Oy, PAF, Lemminkäinen, SAS, ProAgria Oy, Lvi Dahl Oy, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy, +lukuisat häät!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.

Yhteystiedot

Info & Tiedustelut
hp@siikasaari.fi
Puh: +358 40 8678997