Trubaduuri syntymäpäiville, häihin, jne...

Trubaduuri syntymäpäiville – H-P Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko, joka on jo 10 vuoden ajan vastannut live-musiikin järjestämisestä monenlaisiin tilaisuuksiin. Keikat vaihtelevat intiimeistä olohuone-esiintymisistä satojen ihmisten yritysjuhliin, ja kokoonpanot “mies ja kitara”-yhdistelmästä bilebändiin.

Hyvä trubaduuri ottaa yleisön ja tilaisuuden huomioon kappalevalinnoillaan ja vuorovaikutustaidoillaan; heittäytymiskyky sekä laaja ja monipuolinen ohjelmisto mahdollistaa juuri oikeanlaisen tunnelman luomisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Vinkki: Kannattaa katsastaa myös duo-orkesteri!

Monipuolinen ammattilainen

HP on valmistunut ammattimuusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ja soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi useissa bändeissä (Boston Promenade Big Band, BananaBand, Kaartin Soittokunta), pääinstrumentteinaan piano, kitara, huuliharppu sekä laulu. Keikkailun lisäksi hän vaikuttaa studio­muusikkona (mm. Pauli Hanhiniemi, Nikke Ankara, Brädi, Antti Railio) ja on säveltänyt biisejä Suomen etu­rivin artis­teille (mm. Robin, Suvi Teräsniska).

Erilaisia kokoonpanoja

Trubaduurin tai pianistin saa halutessaan myös viulistin tai saksofonistin kanssa – tällainen sopii hyvin esim. kirkkoon vihkimistilaisuuteen. Esiintymiset vaihtelevat yhdestä biisistä useaan tuntiin, riippuen kokoonpanosta ja tilaisuudesta.

Lue lisää kokoonpanoista →

Ääninäytteet

Audio & Video →

”H-P oli häissämme soittamassa, olimme erittäin tyytyväisiä ja myös vieraat kehuivat jälkeenpäin taitavaa esiintyjää! Kiitos 🙂 ” -Linda & Jussi

”Keväiset synttäribileet onnistuivat Siikasaaren duon hyvällä musasetillä ja duo sai väen tanssimaan ja nauttimaan illasta pitkään.” -Eeva

”Hieno bändi, joka osaa lukea yleisöään :)” -Heidi/OAJ

Siirry vieraskirjaan tästä →

Ota yhteyttä, ja anna HooPeen hoitaa

Live-musiikki on onnistuessaan unohtumaton elämys juhlissa, josta monet puhuvat vielä pitkään.

Tämän varmistamiseksi lähetä viesti, johon henkilökohtaisesti HP vastaa!