Bilebändi TRADEMARK

Bändi juhliin kuin juhliin!

Bändi juhliin monipuolisella ohjelmistolla! Pikkujoulut, häät, yritysjuhlat…Helsinki­läinen bilebändi TRADEMARK on viihdyttänyt juhlakansaa jo kohta kymmenen vuotta – bändin nuorekkaat soittajat vaikuttavat coverbändin lisäksi myös monen artistin taustajoukoissa!

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Laaja ohjel­mistomme sisältää sopivasti sekä vanhaa että uutta, ja uudistuu jatkuvasti – räätälöimmekin biisilistat aina tilaisuuden, toiveiden ja yleisön mukaan. Bilehittien lisäksi myös tanssimusiikki, iskelmä ja jazz luonnistuu!

TRADEMARK on bändi, josta löytyy sekä täsmällistä ammatitaitoa että huumoria ja heittäytymiskykyä – kysy tarjousta ja varaa bändi juhliin!

Muutamia usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin:

Miten pukeudutte keikalle? -Smart casual on meillä vakiopukukoodina, ellei toisin toivota. Häissä ehkä astetta siistimpi lookki kuin muilla bilekeikoilla, erityisesti jos esiinnytään jo vihkitilaisuudessa.
Osaatteko ottaa yleisön vai keskityttekö vain soittamiseen? -Kyllä tämä ainakin keskinkertaisen stand up-shown pesee – me voidaan ainakin aina paikata huonot vitsit hyvillä biiseillä! Näillä kilsoilla voi keskittyä jo vähän muuhunkin kun soinnun etsimiseen otelaudalta tai koskettimistolta.
Mitä tarvitsee sopia bändiä tilatessa? -Hinta, päivämäärä, juhlapaikka, soitto- ja roudausajat riittää meille. Sekä mahdolliset toivebiisit,  mutta niistä ei kannata stressata, pärjätään ilmankin.
Mitä bändi tarvitsee? -Tavallinen sähkö riittää ja tietysti tilaa jonkin verran – tämä riippuu kokoonpanosta mutta n. 3m x 4m(leveys) bilebändille. Plus mielellään jotain syötävää ja juotavaa 🙂
Voinko luottaa että bändi varmasti tulee paikalle? -Ikinä ei olla keikkaa peruttu (saati sitten unohdettu), ja tuuraavat soittajatkin on meillä aina sillä tasolla, että kertaakaan ei ole tullut muuta kuin kehuja. Myöhästymisiäkään ei muistu mieleen yhtään yli 10 vuoden uran aikana. Eli no worries, homma hoidossa!

Bilebändi Trademark 2018 studio live

Mm. seuraavat yritykset ovat luottaneet ammattitaitoomme: Lidl, Terveystalo, THL, Airam, PAF, Konffa Oy, SAS, Lemminkäinen, Lvi Dahl Oy, ProAgria Oy, WSP Finland Oy, Wihuri Oy, ABB, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, +tietysti lukuisat hääparit!

Hääbändi - Duo juhliin, duo häihin

Duo & trio

Bilebändi pienoiskoossa! Aina ei koko bändiä tarvitse, tai se ei edes mahdu juhlatilaan – tällöin paikalle saapuu kahden laulavan muusikon pikkubändi, joka saa jengin liikkeelle hulvattomalla meiningillään. Duo toimii myös tunnelmallisemmissa ja rauhallisemmissa juhlissa mainiosti.

Trio on usein myös hyvä valinta, erityisesti kun haluaa meininkiä mutta koko bändi tuntuu yliampuvalta tai haluaa pysyä budjetissa – kysy lisää niin mietitään oikea kokoonpanovaihtoehto!

Ps. Sekä duossa että triossa on tarvittaessa mukana nykyään myös sähkörumpupedaalit ja jalkatamburiinit, joiden avulla kokoonpano kuulostaa jo lähes kokonaiselta bilebändiltä!

60-70-luvun faneille on erikseen HP:n ja Juho Pitkäsen Classic Rock duo!

Bilebändi, hääbändi, musiikkia juhliin, cover bändi, orkesteri häihin, bändi häihin, bändi juhliin, esiintyjä juhliin, pianisti, pianisti helsinki, pianisti juhliin, pianisti häihin, trubaduuri, trubaduuri juhliin, trubaduuri helsinki, duo helsinki, laulaja juhliin, laulaja häihin, laulaja kirkkoon, duo juhliin, mies ja kitara, bändi synttäreille, trubaduuri synttäreille

Trubaduuri

Mies, kitara ja huuliharppu on usein oikea valinta.

Neil Young, Bob Dylan, Bruce Springsteen…toisaalta myös Avicii, Jukka Poika ja Coldplay – trubaduurin ohjelmistoon kuuluu tunnettuja biisejä viimeisiltä vuosikymmeniltä. Meininki on rento, ja huumori kuuluu asiaan ehdottomasti!

Trubaduuriesitys voi olla lyhyt tai pitkä – esim. ylioppilasjuhliin sopii muutaman biisin show, kun taas häissä esiintyminen voi kestää useita tuntejakin.

Jazzahtavaan menoon kannattaa kysellä HP:n ja Miika Laakson Jazz-duoa!

piano man

Laulava pianisti

HP on valmistunut Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta pianistiksiksi, ja soittanut useissa tilaisuuksissa ja ravintoloissa kevyttä taustamusiikkia. Pianistin voi tilata myös bändin ohella esimerkiksi alkuillan kahvitilaisuuksin taustalle – usein pelkkä kevyt pianomusiikki toimii parhaiten tunnelmanluojana, mutta myös lauluohjelmistoa löytyy tarpeen tullessa!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Häät, syntymäpäivät, firman pikkujoulut – HP neuvoo oikean kokoonpanon löytämisessä. Kysy lisää!