Coverbändi TRADEMARK juhliin kuin juhliin

Bändi juhliin kuin juhliin!

Coverbändi juhliin monipuolisella ohjelmistolla! Pikkujoulut, häät, yritysjuhlat…Helsinki­läinen bilebändi TRADEMARK on viihdyttänyt juhlakansaa jo kohta kymmenen vuotta – bändin nuorekkaat soittajat vaikuttavat coverbändin lisäksi myös monen artistin taustajoukoissa!

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Laaja ohjel­mistomme sisältää sopivasti sekä vanhaa että uutta, ja uudistuu jatkuvasti – räätälöimmekin biisilistat aina tilaisuuden, toiveiden ja yleisön mukaan. Bilehittien lisäksi myös tanssimusiikki, iskelmä ja jazz luonnistuu!

TRADEMARK on bändi, josta löytyy sekä täsmällistä ammatitaitoa että huumoria ja heittäytymiskykyä – kysy tarjousta ja varaa bändi juhliin! Keikkailemme enimmäkseen etelä-suomessa, mutta tarpeen tullen myös kauempana – hinta nousee tietysti tällöin matkakulujen myötä.

Bilebändi häihin, Bilebändi Helsinki, bändi helsinki

Mm. seuraavat yritykset ovat luottaneet ammattitaitoomme: Lidl, Terveystalo, THL, Airam, PAF, Konffa Oy, SAS, Lemminkäinen, Lvi Dahl Oy, ProAgria Oy, WSP Finland Oy, Wihuri Oy, ABB, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, +tietysti lukuisat hääparit!

Hääbändi - Duo juhliin, duo häihin

Duo & trio

Bilebändi pienoiskoossa! Aina ei koko bändiä tarvitse, tai se ei edes mahdu juhlatilaan – tällöin paikalle saapuu kahden laulavan muusikon pikkubändi, joka saa jengin liikkeelle hulvattomalla meiningillään. Duo toimii myös tunnelmallisemmissa ja rauhallisemmissa juhlissa mainiosti.

Trio on usein myös hyvä valinta, erityisesti kun haluaa meininkiä mutta koko bändi tuntuu yliampuvalta tai haluaa pysyä budjetissa – kysy lisää niin mietitään oikea kokoonpanovaihtoehto!

Ps. Sekä duossa että triossa on tarvittaessa mukana nykyään myös sähkörumpupedaalit ja jalkatamburiinit, joiden avulla kokoonpano kuulostaa jo lähes kokonaiselta bilebändiltä!

60-70-luvun faneille on erikseen HP:n ja Juho Pitkäsen Classic Rock duo!

Bilebändi, hääbändi, musiikkia juhliin, cover bändi, orkesteri häihin, bändi häihin, bändi juhliin, esiintyjä juhliin, pianisti, pianisti helsinki, pianisti juhliin, pianisti häihin, trubaduuri, trubaduuri juhliin, trubaduuri helsinki, duo helsinki, laulaja juhliin, laulaja häihin, laulaja kirkkoon, duo juhliin, mies ja kitara, bändi synttäreille, trubaduuri synttäreille

Trubaduuri

Mies, kitara ja huuliharppu on usein oikea valinta.

Neil Young, Bob Dylan, Bruce Springsteen…toisaalta myös Avicii, Jukka Poika ja Coldplay – trubaduurin ohjelmistoon kuuluu tunnettuja biisejä viimeisiltä vuosikymmeniltä. Meininki on rento, ja huumori kuuluu asiaan ehdottomasti!

Trubaduuriesitys voi olla lyhyt tai pitkä – esim. ylioppilasjuhliin sopii muutaman biisin show, kun taas häissä esiintyminen voi kestää useita tuntejakin.

Jazzahtavaan menoon kannattaa kysellä HP:n ja Miika Laakson Jazz-duoa!

piano man

Laulava pianisti

HP on valmistunut Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta pianistiksiksi, ja soittanut useissa tilaisuuksissa ja ravintoloissa kevyttä taustamusiikkia. Pianistin voi tilata myös bändin ohella esimerkiksi alkuillan kahvitilaisuuksin taustalle – usein pelkkä kevyt pianomusiikki toimii parhaiten tunnelmanluojana, mutta myös lauluohjelmistoa löytyy tarpeen tullessa!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Häät, syntymäpäivät, firman pikkujoulut – HP neuvoo oikean kokoonpanon löytämisessä. Kysy lisää!