Hääbändi BRÄNDI

Bilebändi juhliin ammattitaidolla

Hääbändi BRÄNDI on viihdyt­tänyt juhla­kansaa jo yli 10 vuotta! Yhtyeen soit­tajat ovat helsinkiläisiä alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin tausta­joukoissa.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet (joista kaikki myös laulavat), ja tarvit­taessa olemme laajen­net­tavissa 5- tai 6-henki­seksi; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin.

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että päivän poltta­vimpia hit­tejä; pop/­rock/­disco­-musan lisäksi myös jazz & iskelmä kuuluu reper­tuaariim­me – monipuolisuus on ehdoton valttikorttimme.

Kysy tarjo­usta! hp@siikasaari.fi // 040-8678997

Miten pukeudutte keikalle? -Smart casual on meillä vakiopukukoodina, ellei toisin toivota. Häissä ehkä astetta siistimpi lookki kuin muilla bilekeikoilla, erityisesti jos esiinnytään jo vihkitilaisuudessa.
Osaatteko ottaa yleisön vai keskityttekö vain soittamiseen? -Kyllä tämä ainakin keskinkertaisen stand up-shown pesee – me voidaan ainakin aina paikata huonot vitsit hyvillä biiseillä! Näillä kilsoilla voi keskittyä jo vähän muuhunkin kun soinnun etsimiseen otelaudalta tai koskettimistolta.
Mitä tarvitsee sopia bändiä tilatessa? -Hinta, päivämäärä, juhlapaikka, soitto- ja roudausajat riittää meille. Sekä mahdolliset toivebiisit,  mutta niistä ei kannata stressata, pärjätään ilmankin.
Mitä bändi tarvitsee? -Tavallinen sähkö riittää ja tietysti tilaa jonkin verran – tämä riippuu kokoonpanosta mutta n. 3m x 4m(leveys) bilebändille. Plus mielellään jotain syötävää ja juotavaa 🙂
Voinko luottaa että bändi varmasti tulee paikalle? -Ikinä ei olla keikkaa peruttu (saati sitten unohdettu), ja tuuraavat soittajatkin on meillä aina sillä tasolla, että kertaakaan ei ole tullut muuta kuin kehuja. Myöhästymisiäkään ei muistu mieleen yhtään yli 10 vuoden uran aikana. Eli no worries, homma hoidossa!

Bilebändi Brändi (=entinen Trademark) ja HP on vuosien varrella esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa, ja mm. seuraavat yritykset ja yhdistykset ovat turvautuneet ammattitaitoomme: Terveystalo, Lidl, Airam, THL, PAF, Lemminkäinen, SAS, WSP Finland Oy, Eläinlääketieteen kandidaattiyhdistys, ABB, Wihuri Oy jne…

”-Kiitos vielä kerran, aivan järkyttävän kova meininki teillä, päiviteltiin monen ystävän kanssa illan ajan että herranjumala minkä tasoista soittoa! Joka biisi kuulostaa paremmalta kuin alkuperäinen ?” -Matti/2018

 

piano man

Laulava pianisti

HP on valmistunut Helsingin Pop Jazz Konservatoriosta, ja soittanut taustamusiikkia mm. useissa pk-seudun ravintoloissa. Usein taustamusiikkina toimii parhaiten pelkkä pianomusiikki, mutta tilanteen tullen Elton Johnit ja Stevie Wonderit lähtee kyllä myös laulun kanssa! Ohjelmisto on monipuolinen ja laaja – mukana on mm.ikivihreitä klassikoita, elokuvamusiikkia ja jazzahtavaa swingiä. Pianisti sopii hyvin esimerkiksi kahvitilaisuuksien taustalle ennen bilebändin varsinaista show:ta.

akustinen duo veljekset

Duo & trio

Akustinen duo hoitaa sekä tunnelmoinnin että tanssittamisen ilman suurta roudausurakkaa – bändi mahtuu pieniin tiloihin ja volyymitasot pysyvät hillittyinä tarvittaessa; hintakaan ei huimaa päätä! Vaikka kokoonpanossa ei ole kaikkia bändisoittimia, niin myös elektroniset hittibiisit taittuvat tältä yhtyeeltä – akustisina versioina tietysti!

Duon voi myös laajentaa jälleen astetta menevämmäksi MINIBANDtrioksi! 

Jos diggaat erityisesti 60-70-luvun musiikista niin tsekkaa myös Classic Rock duo!

Trubaduuri

Mies, kitara ja huuliharppu; konsepti joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Trubaduuri on rento ja tyylikäs valinta moneen juhlaan, erityisesti silloin kun ei ihan tanssimaan asti villiinnytä. Vaikka kyllä one man show siihenkin taipuu tarvittaessa!

HP on heittänyt trubaduurikeikkaa monenlaisissa tilanteissa, olohuonekutsuista yritysjuhliin – ohjelmistossa on satoja kappaleita joista löytyy varmasti suosikit kaikenikäisille!

Kysy lisää vaihtoehdoista!

Olit sitten järjestämässä häitä, pikkujouluja tai illanistujaisia, HP neuvoo bändin oikean kokoiseksi juhlan paikkaan ja luonteeseen sopivaksi.