Musiikkia juhliin - Trubaduuri, bilebändi, pianisti, duo

Musiikkia juhliin – Trubaduuri HP Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko, joka on jo 10 vuoden ajan keikkaillut aktiivisesti, ja vastannut musiikin järjestämisestä monenlaisiin tilaisuuksiin. Keikat vaihtelevat olohuone-esiintymisistä korkean profiilin yritysjuhliin, ja kokoonpanot trubaduurista bilebändiin; häät, synttärit, pikkujoulut ja valmistujaisjuhlat ovat tulleet tutuiksi, ja kokoonpanot räätälöidäänkin aina tilaisuuteen sopivaksi tilaajan toiveiden mukaisesti.

Häät, synttärit, yritysjuhlat, hautajaiset

Hyvä esiintyjä ottaa aina yleisön ja tapahtuman luonteen huomioon kappalevalinnoillaan ja vuorovaikutustaidoillaan; laaja ja monipuolinen ohjelmisto (pop/rock/soul/jazz/iskelmä), rautainen kokemus (kohta 1000 keikkaa takana!), sekä huumorintaju ja heittäytymiskyky mahdollistaa juuri oikeanlaisen tunnelman luomisen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Trubaduuri toimii tarvittaessa sekä tunnelmanluojana että tanssittajana, mutta jos tiedossa on kunnon bileet niin isompi kokoonpano voi olla oikea valinta; duo, trio tai bilebändi on myös käytettävissä!

Monipuolinen ammattilainen

HP on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi, ja soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi useissa bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, Jean S, ja BananaBand) pääinstrumentteinaan piano, kitara, huuliharppu sekä tietysti laulu. Keikkojen lisäksi hän vaikuttaa monipuolisesti musiikkialalla mm. studio­muusikkona (esim. Pauli Hanhiniemi, Nikke Ankara, Evelina, Samae Koskinen) ja säveltäjänä monille Suomen etu­rivin artis­teille (esim. Robin, Suvi Teräsniska jne).

Erilaisia kokoonpanoja

Viulisti, saksofoni ja/tai naissolisti on myös mahdollista liittää kaikkiin kokoonpanoihimme!

”Loistava trubaduuri! Sait luotua tosi kivan tunnelman ja huuliharppu oli loistava lisä. Vierailtakin tuli paljon hyvää palautetta ? Erityisesti luonnikkuudesta, rentoudesta ja tilannetajusta, osasit valita juuri sopivat kappaleet. Ja sulhasen kanssa pohdittiin jälkeenpäin, että kuulostit kyllä livenä vielä paljon paremmalta kuin niissä ääninäytteissä tai videoissa ??” -Morsian2016

”Hieno bändi, joka osaa lukea yleisöään :)” -Heidi/OAJ

”Homma toimii ja vieraat viihtyy. Suosittelemme lämpimästi” -Vantaan Energia

Ääninäytteet

Videot

Ota yhteyttä!

Live-musiikki on onnistuessaan unohtumaton elämys, josta monet puhuvat vielä pitkään!

Lähetä viesti, johon henkilökohtaisesti HP vastaa. Hän hoitaa tilaisuuteen sopivan bändin & tekniikan, sekä tarvittavat käytännön järjestelyt.