pianisti

Elävää musiikkia yksityistilaisuuksiin!

HP Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko; tyylikäs laulaja, pianisti sekä kitaristi, joka on jo yli 10 vuoden ajan keikkaillut ja järjestänyt ohjelmatoimiston tavoin live-musiikkia monenlaisiin tilaisuuksiin (yritysjuhlat, häät, synttärit, hautajaiset jne). Keikkarinkiimme on valikoitunut pelkästään suomen parhaita monipuolisia muusikoita, joista saadaan koottua juuri oikeanlainen kokoonpano tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Kokoonpanot (klikkaa esittelyyn tai scrollaa alas)

Kokoonpanoja erityisillä teemoilla:

Viulu, sello, saksofoni, trumpetti ja naislaulaja (pystysolisti) on myös mahdollista liittää kaikkiin kokoonpanoihimme.

Monipuolinen ammattilainen

HP on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi, ja soittanut monissa bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, & Jean S). Lisäksi HP on työskennellyt monipuolisesti musiikkialalla studio­muusikkona (esim. Pauli Hanhiniemi, Evelina & Vain Elämää-sarja) ja biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille (esim. Robin, Pyhimys, Suvi Teräsniska).

HP valittiin ohjelmatoimisto Akateemisten Muusikoiden vuoden 2018 keikkailijaksi positiivisen asiakaspalautteen ansiosta! 

Lue tämä kun tilaat esiintyjän!

Trubaduuri ja ”piano man”

H-P tekee soolokeikkaa sekä pianon että kitaran säestyksellä; sooloesiintymiset sopivat parhaiten luomaan tunnelmaa, ja periaatteessa tanssittaminenkin onnistuu kitaran kanssa, mutta jos tiedossa on menevät bileet ja tanssimista, niin kannattaa yleensä buukata vähintään 2 muusikkoa.

Akustinen duo Veljekset; elävä jukeboksi

Veljekset-Duo toimii tilanteessa kuin tilanteessa – molemmat soittajat myös laulavat, eli 2-äänistä laulua on luvassa paljon! Peruskokoonpano on akustinen kitara & mandoliini + huuliharppu, mutta myös piano + kitara-duo hoituu – riippuu ihan tilanteesta ja toiveista! Stomp box-jalkarumpukin otetaan välittömästi käyttöön jos tilanne huutaa tanssittavampaa musikkia.

Jos 60-70-luvun rock/folk-klassikot ovat se juttu, niin tsekkaa myös HP:n ja Juho Pitkäsen classic rock-duo!

Miniband-trio; bändi pienoiskoossa

Miniband-trio on suosittu syystä; tällä kokoonpanolla onnistuu käytännössä mikä tahansa täydestä bileryminästä akustiseen hempeilyyn – triossa ei ole perinteistä rumpusettiä, vaan rummut hoidetaan stomp boxeilla (”jalkarummut”), eli volyymitason kontrollointi on helpompaa kuin koko bändillä, eikä Miniband nimensä mukaisesti myöskään vie tilaa samalla tavalla kuin bilebändi. Tällä kokoonpanoilla tutuista klassikoista tulee usein hulvattomia ja persoonallisia versioita, ja stemmatkin pölähtää 3-äänisesti. Sama kolmikko tekee myös täysin akustisia keikkoja Trio Veljekset-nimen alla – tsekkaa videot alta!

Bilebändi BRÄNDI 

4-henkinen bile­bändi BRÄNDI (ex-TRADEMARK) alkaa olla jo legendaarinen bändi PK-seudun bilebändiskenessä; häät, synttärit, firman pikkujoulut – been there! Yhtyeen soit­tajat ovat rautaisia alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin tausta­joukoissa.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet – kaikki myös laulavat. Tämä on harvinaista herkkua bilebändeissä, ja mahdollistaakin tavallista joustavamman meiningin; biisit vaihtuvat usein lennosta yleisön fiilistä aistien ja ilman taukoja kappaleiden välissä – aivan kuten DJ:tkin toimivat. Tarvit­taessa olemme myös laajen­net­tavissa; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin. Jos stage on iso, niin bilebändi kaikilla mausteilla on aina ehdottomasti näyttävin valinta!

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että uusia hit­tejä ja tyylilajien kirjo on laaja; pop/­rock/­disco/funk/jazz/iskelmä/lavatanssimusiikki – hoituu!

Pianisti & saksofonisti – jazzahtavaa taustamusiikkia

Laulava pianisti HP Siikasaari on soittanut satoja taustamusiikkikeikkoja erilaisissa yksityistilaisuuksissa sekä useissa ravintoloissa. Ohjelmistossa on paljon ikivihreitä, elokuvamusiikkia, jazzahtavia sekä pop- ja iskelmäklassikoita. Usein taustamusiikkina toimii parhaiten ihan pelkkä pianomusiikki, mutta Sinatrat ynnä muut lähtee kyllä tarvittaessa laulunkin kanssa! Pianistin voi tilata esiintymään myös esim. viulun tai saksofonin kanssa – jos jazz kiinnostaa niin tsekkaa myös Miika Laakso Jazz duo!

Satu Liimatta

Kaikkiin kokoonpanoihin saa mukaan halutessaan myös naissolistin – Satu Liimatta on Metropolia AMK:sta valmistunut monipuolinen laulaja ja laulunopettaja, joka on julkaissut myös omaa musiikkiaan artistinimellä Satu Lii (levy ”Maailman laidalla” löytyy Youtubesta täältä sekä Spotifysta). Allaolevalta videolta näkee ja kuulee Satun laulua:

VIERASKIRJA

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
Pakolliset kentät on merkitty *
E-mail osoitettasi ei julkaista
Väärinkäytöksien estämiseksi tallennamme ip-osoitteen 3.236.112.70.
Vieraskirjaan kirjoitetut viestit saattavat näkyä vasta ylläpidon hyväksynnän jälkeen.
Meillä on oikeus muokata, poistaa tai jättää julkaisematta viestejä.
36 merkintää.
Milla & Herkko - Helsinki kirjoitti 9.12.2016 klo. 20:06
Duo oli soittamassa hääbileissämme. Vetivät setin hyvällä meiningillä ja biisivalinnat yleisön fiiliksen mukaan. Täydellinen ilta - suuri kiitos!
Duo oli soittamassa hääbileissämme. Vetivät setin hyvällä meiningillä ja biisivalinnat yleisön fiiliksen mukaan. Täydellinen ilta - suuri kiitos!
Laura - Lahti kirjoitti 28.8.2016 klo. 19:35
Kiitos keikasta mieheni 50-v synttäreillä! HP Siikasaari duo soitti tausta-ja fiilistelybiisejä tyylikkäästi ammattitaidolla. Kanssakäyminen oli helppoa ja duo aisti hyvin tunnelmat juhlissa, ja soitti yleisön fiiliksen mukaan. Voin lämpimästi suositella!
Kiitos keikasta mieheni 50-v synttäreillä! HP Siikasaari duo soitti tausta-ja fiilistelybiisejä tyylikkäästi ammattitaidolla. Kanssakäyminen oli helppoa ja duo aisti hyvin tunnelmat juhlissa, ja soitti yleisön fiiliksen mukaan. Voin lämpimästi suositella!
Päivi - Paikkakunta kirjoitti 10.8.2016 klo. 21:11
Kiitos mahtavasta keikasta kesän synttäribileissä! HP Siikasaari duo veti sellaisen setin ja upealla ammattitaidolla, että kiitoksia sateli juhlavierailta pitkään. Yhteydenpito ym sujui erinomaisesti, joten suosittelen lämpimästi!
Kiitos mahtavasta keikasta kesän synttäribileissä! HP Siikasaari duo veti sellaisen setin ja upealla ammattitaidolla, että kiitoksia sateli juhlavierailta pitkään. Yhteydenpito ym sujui erinomaisesti, joten suosittelen lämpimästi!

Käy myös lukemassa / lisäämässä arvostelu Googleen tai seuraa FACEBOOKISSA

Yhteystiedot

Trubaduuri häihin

mail: hp at siikasaari.fi
puh: 040-867 8997