Elävää musiikkia yksityistilaisuuksiin!

Trubaduuri HP Siikasaari on 35-vuotias helsinki­läinen kolmannen polven muusikko; tyylikäs laulaja, pianisti sekä kitaristi, joka on jo yli 10 vuoden ajan keikkaillut ja järjestänyt ohjelmatoimiston tavoin live-musiikkia monenlaisiin tilaisuuksiin (yritysjuhlat, häät, synttärit, hautajaiset jne). Kokoonpanoja on trubaduurista bilebändiin ja kaikkea siltä väliltä – keikkarinkiimme on valikoitunut pelkästään monipuolisia A-luokan muusikoita, joista saadaan koottua juuri oikeanlainen bändi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Kokoonpanot (klikkaa esittelyyn tai scrollaa alas)

Kokoonpanoja erityisillä teemoilla:

Viulu, sello, saksofoni, trumpetti ja naislaulaja (pystysolisti) on myös mahdollista liittää kaikkiin kokoonpanoihimme.

Monipuolinen ammattilainen

HP on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi, soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi monissa bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, & Jean S) sekä työskennellyt monipuolisesti musiikkialalla studio­muusikkona (mm. Evelina, Pauli Hanhiniemi, Vain Elämää-sarja) ja biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille (sävellyksiä julkaissut mm. Robin, Pyhimys, Suvi Teräsniska)

HP valittiin ohjelmatoimisto Akateemisten Muusikoiden 2018  vuoden keikkailijaksi positiivisen asiakaspalautteen ansiosta! 

Lue tämä kun tilaat esiintyjän!

Trubaduuri tai ”piano man”

H-P tekee soolokeikkoja sekä pianon että kitaran kanssa; sooloesiintymiset sopivat parhaiten tunnelmanluojaksi, ja periaatteessa tanssittaminenkin onnistuu kitaran kanssa, mutta jos tiedossa on kunnon bileet joissa ihmiset varmasti haluavat tanssia, niin kannattaa yleensä buukata vähintään 2 muusikkoa!

Akustinen duo Veljekset

Veljekset-Duo toimii tilanteessa kuin tilanteessa – molemmat soittajat myös laulavat, eli 2-äänistä laulua on luvassa! Peruskokoonpano on akustinen kitara & mandoliini + huuliharppu, mutta välillä mukana on myös sähköpiano  – riippuu ihan tilanteesta ja toiveista! Stomp box-jalkarumpukin otetaan välittömästi käyttöön jos tilanne huutaa tanssittavampaa musikkia.

Jos 60-70-luvun rock/folk-klassikot puhuttelevat, niin tsekata HP:n ja Juho Pitkäsen classic rock-duo!

Miniband-trio

Miniband-triolla onnistuu mikä tahansa täydestä bileryminästä akustiseen hempeilyyn – triossa ei ole perinteistä rumpusettiä, vaan rummut hoidetaan stomp boxeilla (”jalkarummut”), eli volyymitason kontrollointi on helpompaa kuin koko bändillä, eikä Miniband nimensä mukaisesti myöskään vie tilaa samalla tavalla kuin bilebändi. Tällä kokoonpanoilla tutuista klassikoista tulee usein hulvattomia ja persoonallisia versioita, ja stemmatkin pölähtää 3-äänisesti.

Bilebändi BRÄNDI 

Bile­bändi BRÄNDI (ex-TRADEMARK) on keikkaillut aktiivisesti jo 10 vuotta; häät, synttärit, firman pikkujoulut – been there! Yhtyeen soit­tajat ovat rautaisia alan ammat­tilai­sia, jotka vaikut­tavat myös monen Suomen eturivin artis­tin taustabändeissä.

Nelihenkisessä perus­kokoon­panossa on rummut, basso, kitara ja kosket­timet sekä 3 taitavaa laulajaa. Tämä on harvinaista herkkua bilebändeissä, ja mahdollistaa tavallista joustavamman meiningin; biisit vaihtuvat usein lennosta fiiliksen mukaan, ilman taukoja kappaleiden välissä. Tarvit­taessa olemme myös laajen­net­tavissa; mukaan voi ottaa esim. sakso­fonin ja/tai nais­solistin. Bilebändi kaikilla mausteilla on ehdottomasti näyttävin valinta isolle stagelle!

Laaja ohjel­mistomme sisältää sekä vanhoja klassi­koita että uusia hit­tejä ja tyylilajien kirjo on laaja.

Pianisti & saksofoni – jazzahtavaa taustamusiikkia

Laulava pianisti HP Siikasaari on soittanut satoja taustamusiikkikeikkoja erilaisissa yksityistilaisuuksissa sekä useissa ravintoloissa. Ohjelmistossa on paljon ikivihreitä, elokuvamusiikkia, jazzahtavia sekä pop- ja iskelmäklassikoita. Usein taustamusiikkina toimii parhaiten ihan pelkkä pianomusiikki, mutta Sinatrat ynnä muut lähtee kyllä tarvittaessa laulunkin kanssa! Pianistin voi tilata esiintymään myös esim. viulun tai saksofonin kanssa – jos jazz kiinnostaa niin tsekkaa myös Miika Laakso Jazz duo!

Laajenna kokoonpanoja pystysolistilla!

Kaikkiin kokoonpanoihin saa mukaan halutessaan myös naissolistin – Satu Liimatta on Metropolia AMK:sta valmistunut monipuolinen laulaja ja laulunopettaja, joka on julkaissut myös omaa musiikkiaan artistinimellä Satu Lii (levy ”Maailman laidalla” löytyy Youtubesta täältä sekä Spotifysta). Allaolevalta videolta näkee ja kuulee Satun laulua:

VIERASKIRJA

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
Pakolliset kentät on merkitty *
E-mail osoitettasi ei julkaista
Väärinkäytöksien estämiseksi tallennamme ip-osoitteen 3.236.112.70.
Vieraskirjaan kirjoitetut viestit saattavat näkyä vasta ylläpidon hyväksynnän jälkeen.
Meillä on oikeus muokata, poistaa tai jättää julkaisematta viestejä.
36 merkintää.
Eeva muroma - Espoo kirjoitti 20.3.2019 klo. 13:06
HP kävi laulamassa parin setin keikan meidän häissä ja tykättiin todella paljon. Kaikki vieraatkin tykkäs ja kaikki biisit mitä veti, sopi tilaisuuteen loistavasti. Suosittelen!
HP kävi laulamassa parin setin keikan meidän häissä ja tykättiin todella paljon. Kaikki vieraatkin tykkäs ja kaikki biisit mitä veti, sopi tilaisuuteen loistavasti. Suosittelen!
Jussi - Helsinki kirjoitti 8.3.2019 klo. 23:44
HP tuli sjungaa muutaman sävelen siskoni 30v juhliin. En voi muuta kuin suositella miestä muille. Erittäin hyvin veti ja asiallinen henkilö.
HP tuli sjungaa muutaman sävelen siskoni 30v juhliin. En voi muuta kuin suositella miestä muille. Erittäin hyvin veti ja asiallinen henkilö.
Erno - Helsinki kirjoitti 21.2.2019 klo. 18:18
Kiitoksia kauniista ja koskettavasta tulkinnasta muistotilaisuudessamme, ja hyvää kevättä sinulle!
Kiitoksia kauniista ja koskettavasta tulkinnasta muistotilaisuudessamme, ja hyvää kevättä sinulle!

Käy myös lukemassa / lisäämässä arvostelu Googleen tai seuraa FACEBOOKISSA!